Cele mai controversate subiecte din prima jumătate a anului 2017

Au trecut șapte luni și 2017 a fost un alt an nebun pentru K-Pop. De la scandaluri cu droguri, zvonuri cu relaţii și posturi şocante pe reţelele de socializare. Se pare că aceste lucrurile îi afectează negativ pe stelele noastre preferate.

1. T.O.P şi consumul de marijuana

Fără îndoială, scandalul de droguri al lui T.O.P a fost cel mai mare scandal din 2017. T.O.P a pierdut diverse drepturi; dreptul său de a servi ca polițist în armată (precum și toate celebritățile viitoare din cauza scandalului său) și chiar a pierdut respectul față de artiști, membrii, media și fani.

După ce a fost judecat pentru consumul ilegal de marijuana cu un stagiar, T.O.P chiar s-a supradozat cu medicamente de anxietate. El a fost condamnat la doi ani de probă și trebuie să servească 10 luni în închisoare dacă întrerupe probaţiunea. Big Bang a fost împlicată în multe scandaluri de-a lungul anilor, dar de fiecare dată când a depășit aceste momente grele. Cred că acest lucru se va întâmpla, de asemenea, dacă T.O.P va rămâne curat pentru restul activității sale militare.

2. Un regizor acuzat de abuz

O actriță a intentat un proces la Procuratura Centrală din Seoul împotriva regizorului Kim Ki Duk, pentru că a lovit-o şi i-a cerut să filmeze o „scenă de sex” care nu a fost inclusă inițial în scenariu. Actriţa a interpretat rolul principal feminin din filmul ‘Moebius‘ al lui Kim Ki Duk în 2013, dar din cauza maltratării lui Kim Ki Duk, ea a ales să oprească participarea la film şi o altă actriţă a fost aleasă pentru acest rol. Reclamațiile sunt încă în curs de investigare, iar alți actori par să-i susțină acuzaţiile.

3. Postările lui Ga In şi Hara de pe Instagram

Încă de la scandalul de droguri al lui T.O.P care implică marijuana, se pare că mai mulți idoli se implică în situații similare. Ga In din Brown Eyed Girls a postat pe contul său de instagram acuzaţii grave la adresa unui prieten de-al iubitului ei. Un anume Park Jung Wook, prieten cu iubitul acesteia, Joo Jin Hoon, i-a oferit acesteia marijuana pentru a trece peste problemele de sănătate pe care ea le are.

Cântăreaţa Hara a postat, de asemenea, pe Instagram o imagine a ceea ce unii credeau că este marijuana (sau o țigară rulată manual) care a cauzat multă atenţie din partea internauţilor. A șters postul la 5 minute după ce a postat-o.

4. „Faţa neagră”

Atunci când membrele A Pink au interpretat nişte personajele populare la un program de televiziune pentru copii „Dooly” pe SNL Coreea, Bomi din A Pink a fost criticată dur pentru că a folosit ‘faţa neagră’ pentru a interpreta personajul coreean Michol. Fanii sunt încă surprinși că aceste acte se întâmplă în 2017. Unele dintre comentariile: „Nu-mi vine să cred că Bomi tocmai a făcut asta…” , „Ce faci Bomi?” și „SNL niciodată nu învață … acest lucru ofensează și ridiculizează un grup de oameni „.

5.  UEE & Kangnam

Înainte a confirma relaţia, cei doi şi agenţiile lor au negat în mod constant zvonurile. Cei doi s-au despărțit recent din cauza criticii din partea publicului. Kangnam a pierdut, de asemenea, recent o cantitate semnificativă de greutate care a lăsat fanii îngrijorați de bunăstarea sa.

6. Sentinţa lui Iron

Scandalul lui Iron ne-a șocat pe toţi. Potrivit poliției centrale din Seoul, Iron şi-a bătut prietena pentru că nu îl asculta, provocându-i diverse fracturi. Poliția a dezvăluit că prima plângere din partea iubitei lui Iron a fost depusă în luna septembrie a anului 2016, dar s-a decis că presa să nu afle despre acest lucru, până la finalizarea anchetei. S-a raportat că în timpul sexului, Iron își bătea iubita, dacă acesta nu-i îndeplinea toate capriciile.

Al doilea incident s-a întâmplat după ce tânăra și-a exprimat dorința de a pune punct relației lor, când a aflat, Iron s-a înfuriat și a strâns-o de gât, după care i-a rupt degetul mic de la mână. Apoi, rapperul a mers la bucătărie, a luat un cuțit și și-a înjunghiat coapsa dreaptă, amenințând-o că dacă va dezvălui totul poliției, o va acuza de tentativă de omor.

Iron a fost găsit vinovat pe 20 iulie. El a fost condamnat la 2 ani de probă și 80 de ore de muncă în folosul comunității, cu 8 luni de închisoare, dacă probațiunea este întreruptă.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s