K-Actor Facts: Yoo Ah In

Imagini pentru yoo ah in

 • Nume real:  Uhm Hong Shik
 • Profesie: Actor, model, designer
 • Nume de scenă: Yoo Ah In
 • Data nașterii: 6 octombrie 1986
 • Zodie: Balanţă
 • Înălțime: 181 cm
 • Greutate: 62 kg
 • Grupa sangvină: A

 1. Yoo Ah In s-a născut în oraşul Daegu, Coreea de Sud.
 2. Numele său japonez este Yan Hon Shoku, iar cel chinez, Yánhóngzhí.
 3. A studiat la Universităţile Dankook şi Konkuk.
 4. Este catolic.
 5. Cea mai bună pritenă este actriţa Song Hye Kyo, iar cel mai bun prieten este actorul Jae Hee.
 6. A renunțat iniţial la liceu pentru actorie.
 7. Este dependent de modă și de noile tendințe. Pasiunea sa pentru modă l-a determinat chiar să-și înființeze propriul magazin de îmbrăcăminte numit LEVLIFE, pe care îl deține împreună cu unul dintre cei mai buni prieteni, actorul Jae Hee.
 8. Este modelul propriului său brand și, ca designer, compania vinde mai multe haine și accesorii pentru femei decât pentru bărbați.
 9. Deși folosește în mod profesionalist numele Yoo Ah In, în paginile sale sociale își folosește adesea numele real.
 10. Fumează foarte mult.
 11. Este considerat unul dintre cei mai deschişi actori la minte ai generației sale, Yoo a atras atenția mass-media la sfârșitul lui 2012, când a postat pe Twitter critici puternice împotriva retragerii lui Ahn Cheol Soo din cursa prezidențială.
 12. Are trei telefoane mobile. Unul are 300 de contacte în el. Al doilea are doar 20. Iar al treilea este doar pentru prieteni.
 13. Unii dintre colegii săi preferați sunt Park Yoochun, Park Min Young și Song Joong Ki din „Sungkyunkwan Scandal” și recunoaște că s-a simțit puțin nervos la prima întâlnire cu ei. „Aveam prejudecaţi faţă de ei. Nu am fost capabil să mă apropii de ei la început din cauza unor idei preconcepute despre celebrităţi. Înţeleg că unele celebrităţi nu pot să fie decât egoiste, ceea ce ei consideră că este important şi că trebuie să primească mai multă atenție, dar jucând cu ei m-au ajutat să scap de o mulțime de prejudecăți. Prin Yoochun, prejudecăţile faţă de idoli și stelele Hallyu, prin Min Young, prejudecăţile fată de actrițe, și prin Song Joong Ki prejudecăţile faţă de actori.”
 14. El a spus că a fost fericit să joace într-o dramă cu Shin Se Kyung.
 15. El a apărut cameo în faimoasa și populara drama ‘Descendants of the Sun‘ în episodul 13, în calitate de angajat al băncii, care folosea numele său real, ca parte a unei surprize, pentru ziua de naștere a lui Song Hye Kyo.
 16. Îi place să ia roluri provocatoare.
 17. În decembrie 2015, trebuia să se alăture serviciului său militar obligatoriu; a fost supus unor examene medicale, dar nu a fost aprobat pentru serviciul militar din cauza unei leziuni la umăr provocate în timpul înregistrărilor filmului ‘Tough as Iron‘ în 2013 şi i s-a cerut să efectueze din nou testele peste 6 luni. În mai 2016 a efectuat examinările medicale, dar a fost respins pentru a doua oară. În decembrie 2016 s-a prezentat din nou la examenele medicale, dar din nou a fost refuzat să participe la serviciul militar, pentru că rănile lui la umăr nu s-au îmbunătățit, iar armata i-a cerut din nou să revină peste 4 luni (martie 2017); ca urmare, agenția actorului și-a exprimat dezacordul față de decizia armatei, deoarece actorul a respins mai multe contracte de publicitate, drame și filme.
 18. Pe 16 februarie 2017 s-a dezvăluit că din cauza rănirii pe care a suferit-o, din păcate, s-a descoperit că actorul suferă de o tumoare în oase și că este o tumoare benignă, însă nu s-au dezvăluit detalii suplimentare pentru a proteja viața personală .
 19. Cel de-al patrulea examen fizic de admitere la serviciul militar a avut loc pe 15 martie 2017. Deși rezultatele celui de-al patrulea examen fizic nu au fost dezvăluite, s-a confirmat că actorul a efectuat al cincilea examen pe 22 mai 2017. În cele din urmă, examenul fizic l-a condus la gradul 7, datorită osteosarcomului și rănirii necontrolate a umărului, astfel încât actorul a fost scutit de serviciul său militar (nu are obligația de a efectua serviciul militar pentru că a fost declarat inapt pentru probleme de sănătate).
 20. A debutat pe micile ecrane cu drama ‘Sharp 1‘ în anul 2003.
 21. În 2007, joacă în filmul ‘Boys of Tomorrow‘ şi câştigă 3 premii la 2007 Pyeongtaek Film Festival Cel Mai Bun Actor Nou-Venit şi Rookie lunii mai; şi la 2007 The 8th Pusan Film Critics Awards:Cel Mai Bun Rookie.
 22. În 2010, joacă în drama istorică ‘Sungkyunkwan Scandal’ alături de Song Joong Ki, Park Min Young şi Park Yoo Chun. Câştigă la 2010 KBS Drama Awards premiul – Cel Mai Bun Cuplu (cu Song Joong Ki).
 23. În 2010, câştigă un premiu la  2010 5th A-Awards (ARENA Homme Magazine): Categoria Modă – Bărbatul Anului.
 24. În 2011, joacă în filmul ‘Punch‘ şi câştigă un premiu la 2011 (3rd) KOFRA Film Awards Ceremony.
 25. Tot în 2011, câştigă un premiu la 2011 4th Style Icon Asia Awards (SIA): Bonsang (Premiu Principal).
 26. În 2012, joacă alături de Shin Se Kyung în drama modernă ‘Fashion King‘.
 27. În 2013, joacă în drama istorică ‘Jang Ok Jung, Living by Love‘ alături de Kim Tae Hee.
 28. În 2014, joacă în drama modernă ‘Secret Love Affair‘.
 29. În 2015-2016 se întoarce cu drama istorică ‘Six Flying Dragons‘ alături de Shin Se Kyung. Câştigă numeroase premii la festivităţile de premiere.
 30. În 2016, câştigă un premiu la 2016 7th Popular Culture and Arts Awards: Premiul Primului Ministru.
 31. În 2017, a jucat în drama ‘Chicago Typewriter‘, alături de Ko Gyung Pyo.
 32. A apărut în videoclipul melodiei Only One de la BoA.
 33. În zodiacul chinez, Yoo Ah In este tigru.
 34. Are cont de Instagram:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s