Lansări de săptămâna trecută

https://i.pinimg.com/originals/07/fe/60/07fe602eb75c2f8dc55a05fe0543a9af.jpg

Bună seara, dragilor, bine v-am regăsit la o nouă trecere în revistă a melodiilor lansate săptămâna trecută, împreună cu o porție de pălăvrăgeală și comentarii inutile din partea mea.

Începem cu… melodia de restaurant. Am început să rânjesc de la primele acorduri, probabil pentru că numele trupei m-a dus cu gândul la Rose din Black Pink. Dar nu mi-am putut duce fantez… fanfic-ul până la capăt, că mă enerva bateristul cu șapca lui de tirist. Sunt doar umbre, dar tot o văd! Hei, dă jos șapca ceea!..

 

Nu sunt fan al ‘melodiilor-frankenstein’, unde ai diferite părți cu stiluri diferite puse la un loc, dar ambele variante mi s-au părut în regulă, doar că nu merg bine împreună. Melodia de debut a băieților de la IZ pare că i-a prins cam nehotărâți cu privire la genul abordat. Pe de altă parte, mă bucur că nu au mai adus casete cu bandă magnetică în videoclip… au adus discuri de pick-up. Strașnic!

 

Nu. Nu mă păcălește pe mine MBK cu o chitară electrică!.. Noul grup de băieți de la MBK, IM, își face debutul cu o piesă pe care n-am cum s-o ascult până la capăt.

 

Right? – Nope, not right. Primary revine cu mai multe clipuri, majoritatea destul de scurte (slavă cerului!) și în colaborare cu diferiți artiști de la diferite trupe, iar piesa din linkul de mai jos e singura relativ acceptabilă. Foarte foarte relativ.

 

Îl cheamă 10cm… Hahhahaha, 10cm, auzi la el!Imatur din partea mea 😦

 

Oh, da… ZSUN și Neri de la WASSUP. Nu știu pe unde să pun melodia asta în topuri, sau ce succes are, dar știu sigur de ce se uită băieții de mai multe ori la videoclip.

 

Pentru fanii genului. Multe chestii faine în videoclip, dar nu și o melodie. Faptul că-i cheamă ‘Trei‘ și ei sunt doi m-a zăpăcit.

 

În sfârșit ceva cu puls! Melodia de debut a trupei Good Day sună promițător, singurul lucru care mă scoate din sărite e ceasul de la 2:24 – Alooooo, log(55)=1.7 nu 4 !!!! Și nu știu cum g=10 și Ob=11, în fine…

 

Pentru o fracțiune de secundă am văzut D în loc de 6… oh, dear!
Fără a fi ceva deosebit, melodia celor de la Black6ix e suficient de ritmată și primește ‘ok’ din partea subsemnatului.

 

P.O. și U-Kwon din Block B colaborează cu ちゃんみな pentru melodia japoneză ‘Winner’. Din partea rap aflăm imediat că ちゃんみな e o ‘winner’ iar eu sunt un ‘roser’. Mersi, ちゃんみな!.. Ca să nu vă las cu ochii-n soare, o cheamă Chan Mina.

 

Și cea mai bună piesă la sfârșit. Dreamcatcher publică un clip pentru ‘Sleep-walking‘. Nu cred că vor avea un videoclip oficial, dar piesa este fantastică. Au reușit să combine elemente de pe la Ace of Base și alte piese de prin anii ’90, plus ceva propriu și a ieșit minunea asta! Cred că am o nouă trupă favorită… repede, care e frumoasa trupei, s-o pun în bias list??

 

Gata, închei aici, să nu mă prindă Somi că mă holbez la Siyeon.

Un gând despre „Lansări de săptămâna trecută

  1. Nobodyhome Moni

    Alooo ! Nu te lua de Jung Yeol ca schimb fandomu 😎 Pentru cei care nu stiu , 10cm este o trupa de rock alternativ debutata in 2010 formata din 2 membri (Jung Yeol si Cheol Jong) , iar numele trupei vine de la diferenta de inaltime dintre acestia , exact 10 cm iar eu ii ador . Din pacate Cheol Jong a parasit trupa acum 2 luni , dar Jung Yeol a decis sa pastreze numele . M-am simtit datoare sa-l apar pasta micu , dupa ce ca-i mai scurt cu 10 cm a ramas si singurel 😇
    In rest , ca de obicei m-am distrat teribil si raman fana ta si a lui Somi pana data viitoare 😉

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s