K-Actress Facts: Song Ji Hyo

 • Nume real: Chun Soo Yeon
 • Nume de scenă: Song Ji Hyo
 • Profesie: Actriță, Model, Entertainer, MC
 • Data nașterii: 15 august 1981
 • Zodie: Leu
 • Înălțime: 168 cm
 • Grupa sanguină: A

 1. Song Ji Hyo s-a născut în Pohang, Coreea de Sud.
 2. Numele ei real era Cheon Seong Im, dar și l-a schimbat în Cheon Soo Yeon, pentru că multe persoane au ajuns să-l recunoască.
 3. Mama ei a făcut parte din echipa națională de înot și a reprezentat Coreea de Sud în competiții.
 4. Are o soră mai mică și un frate mai mic. Fratele ei se numește Cheon Seong Moon și este un actor și model aspirant.
 5. Aceasta a studiat contabilitate la Universitatea Kyungmoon (acum Kookje).
 6. În timp ce lucra part-time la o cafenea, a fost văzută de un agent care a cooptat-o.
 7. Și-a ales numele de scenă Song Ji Hyo, pentru că a fost inspirată de celebrii actori Song Seung Heon și Song Hye Kyo.
 8. Artista de mică și-a dorit să fie actriță.
 9. A debutat ca model pentru revista de modă Kiki.
 10. În 2003, a debutat în cinematografie cu filmul horror Wishing Stairs, unde a jucat rolul principal. Pentru acest rol, au dat audiție 3000 de actori.
 11. A debutat pe micul ecran cu drama hit Goong/Princess Hours în 2016, unde a jucat cel de-al doilea rol principal feminin. Apoi a jucat în serialul Jumong care a avut un imens succes în Coreea. Cu acest rol devine populară.
 12. Aceasta a cunoscut faima internațională cu celebrul show de divertisment de pe canalul SBS – Running Man, unde este membru permanent din anul 2010.
 13. Song Ji Hyo este foarte populară în Asia și este o adevărată vedetă Hallyu.
 14. Cel mai bun prieten al actriței este Lee Dong Wook.
 15. Îi place ciclismul și, de asemenea, să meargă cu bicicletă.
 16. Este foarte apreciază de coreeni pentru naturalețea sa și pentru că nu poartă machiaj.
 17. Porecle: Mong Ji hyo (Blank Ji hyo), Mong Ji, Song Ji Yok, Miss Mong (Miss Blank), Ace Ji hyo, Sherlock Ji hyo, Gold Ji Hyo și Bad Ji Hyo.
 18. Song Ji Hyo este o fire competitivă.
 19. Aceasta nu poate să facă aegyo.
 20. Îi place să facă wakeboarding.
 21. Este sinceră și directă.
 22. A dezvăluit că îi este frică de 3 lucruri – mama sa, zombi și insecte.
 23. Pentru rolurile sale a învățat balet și a luat lecții de etichetă.
 24. Este o persoană curajoasă, îndrazneață și îi plac aventurile.
 25. Artista e foarte bună prietenă cu actrițele Choi Yeo Jin, Kim Ji Soo, Heechul din Super Junior și cu cântăreața Young Jee.
 26. Este fana lui Kang Daniel.
 27. Îi place să danseze pe melodia Hot Issue de la trupa 4minute.
 28. Song Ji Hyo doarme cu gura deschisă.
 29. Nu-i plac mâncărurile iuți.
 30. Heo Young Saeng și Lee Ji Hoon au numit-o tipul lor ideal.
 31. S-a bănuit că ar fi avut o relație cu Gary, chiar și membrii Running Man au făcut aluzii.
 32. Au existat zvonuri cum că actrița și Kim Jong Kook ar forma un cuplu, iar acestea au revenit în atenția internauților după ce cântărețul l-a întrebat pe Haha de ce a zis că o iubește pe Song Ji Hyo și că e ciudat. De asemenea, el a declarat că se va însura în viitorul apropiat.
 33. Artista a avut o relație cu actorul Joo Ji Hoon cu care a jucat în serialul ‘Gong’.
 34. În 2012, a fost confirmat faptul că formează un cuplu cu directorul executiv, Baek Chan Joo, al companiei la care lucra – C-Jes Entertainment. În 2015, și-au încheiat relația.
 35. În 2010, apare în episoadele 2,3,4 și 5 în calitate de invitat în celebrul show de divertisment ‘Runinng Man’, iar din episodul 6 devine membru permanent al echipei. Producătorul emisiunii, Kim Joo Hyung, cunoscut și ca Myeok PD, care a lucrat și în trecut cu Song Ji Hyo la Inkigayo, a cerut special ca actrița să alăture echipei RM.
 36. Song Ji Hyo a fost absentă în prima ei zi ca membru permanent Running Man.
 37. Aceasta a spus că ‘Runinng Man’ a schimbat-o mult, deoarece a devenit mai sociabilă și prin intermediul programului a cunoscut mai multe persoane.
 38. În emisiunea, Song Ji Hyo și Gary au format celebrul Monday Couple (Cuplul de Luni). Aceștia au avut și încă au mulți susținători.
 39. În RM, Lee Kwang Soo se ‘bate’ mult cu actrița. Dar în realitate, are mare grijă de această și este noona lui.
 40. Artista a spus că îi consideră pe membrii Running Man o a doua familie.
 41. A plâns când a plecat Song Joong Ki din show.
 42. Are mereu grijă de membrii echipei RM.
 43. Nu este deloc deranjată să-și arate fața nemachiată, ba chiar în ‘Runinng Man’ nici nu prea se machiază.
 44. În emisiune este recunoastă pentru faptul că mai înjură când este nervoasă sau când este speriată.
 45. Gary a spus la un moment dat că ”Song Ji Hyo este la fel de puternică cât doi bărbați la un loc”.
 46. Haha a spus că o iubește pe aceasta și că îi este ca un membru al familie sale.
 47. Yoo Jae Suk a spus că Song Ji Hyo e una dintre cele mai frumoase actrițe pe care le-a întâlnit.
 48. I-a luat un an pentru a se simți confortabil în prezența lui Kim Jong Kook și de a-i vorbi formal.
 49. Membrii RM o tratează ca pe un bărbat, nu ca pe o femeie.
 50. Când a fost întrebat ce reacție a avut prima dată despre colega sa, Gary a zis „Oamenii spun că actrițele au o aură proprie. Nu am crezut acest lucru, dar când am văzut-o pe Ji Hyo, am realizat că este adevărat”.
 51. Într-un interviu, artista a spus că a fost geloasă pe Kyung Soo Jin când aceasta a participat în show în calitate de parteneră a lui Gary.
 52. Song Ji Hyo este o persoană care îi trebuie mult somn. De multe ori, a fost văzută în ‘Running Man’ când a ațipit. Odată în emisiune membrii aveau de făcut o misiune, iar ea trebuia să stea pe un turn din piese ce avea o înălțime de aproape 7 metri, iar aceasta a adormit acolo. Membrii au fost foarte surprinși când au văzut-o.
 53. Este o persoană foarte norocoasă, iar în show a demonstrat acest lucru de nenumărate ori. Datorită acestui motiv, a fost numită Zeița Norocului.
 54. Are porecla Gold Ji Hyo, pentru că în emisiune majoritatea daților când a fost vorba de un premiu din aur l-a câștigat.
 55. Este o persoană neînfricată, iar acest lucru l-a demonstrat în show-ul de divertisment. Pentru această calitate membrii o numesc Ace.
 56. Actrița a fost tristă și a suferit când a aflat că Gary va pleca din emisiunea RM. Aceasta când a fost întrebată ce crede despre plecare lui, a răspuns: „Nu este ceva despre care să-mi dau cu părerea, dar îl voi susţine ca şi coleg. Vreau să-l susţin în continuare pe Gary oppa, dar după cum am spus şi la TV, Cuplul de Luni nu mai există. Sper ca oamenii să-şi amintească de el cu plăcere”.
 57. La începutul acestui an, Song Ji Hyo și Kim Jong Kook au fost implicați într-o controversă, deoarece au fost concediați din echipa ‘Running Man’. Prima dată, declarațiile date de reprezentanții actriței spuneau că au existat discuții cu cei de la SBS, dar apoi a fost dezvăluit că cei doi membri nici nu au fost anunțați de plecare lor din show. Song Ji Hyo a aflat din presă că nu va mai face parte din show. Această situație a luat proporții rapid, fiind implicați și fanii care au cerut să nu plece și care au spus că nu vor mai urmări emisiunea cu noul format. Echipa RM a făcut mai multe ședințe, inclusiv una la care au fost prezenți doar cei 7 membrii, și unde producătorii și-au iertare celor doi artiști. După discuții, aceștia au hotărât să se întoarcă înapoi în show, întrucât pentru ei ‘Running Man’ reprezintă o familie.
 58. După a aflat că nu mai face parte din noul format al show-ului, artista s-a închis în casă, nu a mai vorbit cu nimeni și a plâns mult.
 59. Actorul Choi Tae Joon a venit a 2-a oară în show-ul RM special ca să facă echipă cu Song Ji Hyo. Acesta a spus că își dorește foarte mult și că a venit pentru ea. Ca să-și aleagă partenerii, fetele au trebuit să deseneze un portret propriu în 10 secunde, iar băieții apoi trebuiasu să aleagă un desen. Choi Tae Joon a ghicit că actrița a desenat o floare și pe a ales-o, zicând – ”Tu ești mai frumoasă ca o floare”.
 60. Heechul a dezvăluit că Song Ji Hyo s-a amețit și apoi l-a sunat și l-a certat după ce a citit titlul unui articol – Heechul nu vine la ‘Running Man’ pentru că show-ul este copilăresc.
 61. Vedeta a colaborat cu NBA (Asociația Națională de Baschet) și a lansat propria linie de șepci ce se numește „CHO.2„.
 62. În 2017, a avut propriul show de frumusețe – Song Ji-hyo’s Beauty View – unde alături de Gong Myung a fost MC.
 63. Din noiembrie 2007 până în mai 2008, actrița și Heechul au fost MC-ii show-ului muzical Inkigayo al canalului SBS.
 64. În ianuarie 2015, a fost anunțat că Song Ji Hyo a fost aleasă ca Cea Mai Frumoasă Actriță din Coreea, întrecând-o chiar și pe Jun Ji Hyun.
 65. Aceasta și foștii ei colegi de companie, membrii JBJ, au fost numiți ambasadori pentru Ministerul de Educație.
 66. Song Ji Hyo a fost Prințesa Norocoasă la „Gayo Daejun 2014” pentru că a fost MC alături de Song Mino (WINNER), L (INFINITE), Yonghwa (CNBLUE), Nichkhun (2PM) și Baro (B1A4).
 67. Participă în show-ul We Got Married, varianta chinezească, unde formează un cuplu virtual cu actorul taiwanez Chen Bolin.
 68. Când a fost pusă să aleagă între Kang Gary și Chen Bolin nu a putut alege – ”Este ca și cum mai pune să aleg între mama și tata”.
 69. Este foarte populară în China. Contul ei de weibo – jihyosong0815 – are peste 4 milioane jumătate de urmăritori și peste 2 miliarde de menționări pe zi, ceea ce-l poziționează pe loc 26 în topul conturilor celor mai urmărite.
 70. Actrița este vedeta videoclipului melodiei Lonely Night de la Gary și a MV-ul piesei Just Say Goodbye de la JBJ.
 71. În 2015, Kenji Wu cânte un single în colaborare cu Song Ji Hyo, care se numește You are So Cute.
 72. Are o apariție cameo în serialul lui Lee Kwang Soo – Entourage.
 73. Pentru episodul 800 al show-ului Inkigayo, Song Ji Hyo și Kim Heechul au fost MC-ii speciali.
 74. Are rolul principal în A Frozen Flower, unde a jucat alături de Jo In Sung și Joo Jin Mo. Filmul a fost una dintre producțiile care a avut cele mai mari încasări din anul 2008. Astfel, actrița primește atenție și recunoaștere din partea publicului.
 75. Song Ji Hyo a declarat, „Când am decis că vreau să joc în ‘A Frozen Flowen’, scenele de nuditate nu au reprezentat problema mea principală. Pentru mine, nu este important cât de mult las să se vadă; M-am gândit că fără acele scene, ar fi dificil să portretizez trecerea subtilă între stări și emoții. Ceea ce a fost important pentru mine atunci, a fost să lucrez la expresiile feței ca să pot transmite sentimentele și stările pe care le voia regizorul de la mine.”
 76. Alături de Kim Jae Joong joacă rolul principal în comedia Code Name – Jackal (2012). Pentru rol, a primit un antrenament dur pentru a învăța cum să se lupte.
 77. În animația Maritime Police Marco, aceasta dublează personajul Lulu, iar Lee Kwang Soo îi dă viață protagonistului producției – Marco.
 78. Se întoarce pe micul ecran cu drama Emergency Couple în 2014, unde joacă alături de Choi Jin Hyuk. Serialul a avut un mega succes și a fost vândut în 9 țări.
 79. Câteva filme în care a jucat – Some (2004), Sex Is Zero 2 (2007), Late Blossom (2011), 708090 (2016), Super Express (2016) și Wind Wind Wind (2017).
 80. Câteva seriale în care a jucat – Detectives in Trouble (2011), Heaven’s Order: The Fugitive of Joseon (2013), Emergency Couple (2014), Ex-Girlfriend Club (2015), My Wife’s Having an Affair this Week (2016) și Chief B and the Love Letter (2017).
 81. Song Ji Hyo cu emisiunea ‘Running Man’ câștigă 5 premii la festivalul ”SBS Entertainment Awards”, printre care Premiul Special pentru Divertisment (2010), Premiul de Excelență pentru Divertisment (2011), Top Excellence Female Award (2013), Viewer’s Most Popular Award alături de ceilalți membri RM și Top Excellence Award in Variety (2016).
 82. În 2011, câștiga Premiul Producătorilor la ”MBC Drama Awards’ cu serialul Gyebaek.
 83. În 2014, la ”Annual DramaFever Awards” primește premiul pentru Cel Mai Bun Sărut alături de Gary, iar în 2015 tot la același festival câștigă premiul Cea Mai Bună Actriță a Anului cu serialul ‘Emergency Couple’.
 84. În 2016, la ”Sina Weibo Night Awards” câștigă Best Trans-boundary Female Artist.
 85. La ”Mapo Tax Office”, în 2017, câștigă premiul Model Taxpayer Award.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s