7 idoli care ar merită să fie admirați în mai multe roluri principale

Să reflectăm puțin asupra acestor 7 actori care au avut până acum mai mult al doilea rol principal din drame.
De multe ori, publicul nu acordă prea multă atenție actorilor care dețin al doilea rol principal masculin din drame. Cu toate acestea, există și câțiva actori care au primit extrem de multă dragoste din partea publicului, chiar dacă nu au jucat în rolul principal din serial.

Deși aceste 7 staruri în mod special (unii dintrei ei sunt idoli deveniți actori) au fost distribuite în mai multe drame, spectatorii și-ar dori să îi vadă jucând în mai multe roluri principale – unii dintre ei chiar nu au avut până acum ocazia de a avea rolul masculin principal. Haideți să vedem propunerile de mai jos:

Hoya

Hoya a început să atragă atenția iubitorilor de K-drame după ce a jucat în „Reply 1997”. A atras atenția publicului prin faptul că a reușit să se transpună foarte bine în personajul pe care l-a avut de interpretat.

Ji Soo

Ji Soo! Ce să mai spunem despre modelul acesta devenit actor, extrem de talentat? Va juca în serialul „Bad Boys 2” (unde va avea un rol de „dur”), deci proiectele sale merg în continuare.

Anterior, a jucat în multe alte seriale de mega succes: ‘Moonlight Lovers,’ ‘Strong Woman Do Bong Soon,’ ‘Page Turner’.

Cu toate acestea, absolut toate personajele intepretate de el nu rămân alături de persoana iubită, așa că, poate ar fi cazul să vedem o poveste de dragoste cu Jisoo care se termină într-un mod mai fericit!

Jinyoung din B1A4

Jinyoung nu este cu mult diferit de cei doi de mai sus. Deși a avut mai multe roluri în seriale, cariera lui a cunoscut un punct de cotitură odată cu rolul său din serialul KBS’ ‘Moonlight Drawn by Clouds.’ Spectatorii l-au adorat pentru modul în care a jucat și au rămas cu dorința de a-l revedea cu un rol principal pe micile ecrane.

Seo Kang Joon

Dacă ar spune cineva că nu vrea să îl revadă în rolul principal într-o altă drama, după rolul său principal din „Entourage”, este o minciună! Serialul a primit destule critici, dar din cauza scenariului (un remake după serialul american cu același nume)! Publicul îl vrea cu siguranță cât mai curând într-un nou proiect, mai bun.

 Shin Wonho din Cross Gene

Poate multă lume care s-a uitat la serialul ‘The Legend of the Blue Sea’, cu Lee Min Ho în rol principal, l-a remarcat pe fratele de cruce mai mic al idolului. Shin Wonho, acest mult prea drăguț personaj, în vârstă de 26 de ani, a pus pe foc multe domnișoare, care îl așteaptă să revină pe micile ecrane.

Trebuie precizat faptul că el a mai jucat și în drama ‘Big,’ alături de alți „grei” din drame, Gong Yoo și Suzy.

Kim Min Suk

Pentru cei cărora li s-a făcut dor de micuțul dar extrem de simpaticul actor, se pot uita la drama „Because This Is My First Life”, care mai are câteva episoade încă.

Talentatul Kim Min Suk, premiat anul trecut pentru cel mai bun debut, a avut roluri secundare în ‘Descendants of the Sun’ și „Doctor Crush”, iar anul acesta a putut fi văzut în ‘Defendant’, „Age of Youth 2” și „Because This Is My First Life”.

Sungjae din BTOB

Sungjae a câștigat inima publicului cu rolul său din drama „Goblin”. Deși până acum a avut de interpretat mai mult roluri pozitive și amuzante, talentul său îl recomandă și pentru roluri mai grele, el putând să se transforme ușor în alt personaj, dacă rolul o cere.

Ce alți actori ați mai adăuga voi pe listă?

 

Sursa

 

 

2 gânduri despre „7 idoli care ar merită să fie admirați în mai multe roluri principale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s