SCANDAL: ”2017 MAMA” a înfuriat coreenii, fanii cer reevaluarea voturilor, inclusiv explicații!

EXO, Șaptesprezece, bts, de două ori, kim-chung-ha

Mnet a înfuriat internauții coreenii după ce a dezvăluit numele câștigătorilor celei de-a doua părți a premiilor ”MAMA 2017”. Fanii critică dur festivitatea pentru nedreptate, cerând reevaluarea voturilor, inclusiv explicații.

Pe 29 noiembrie a fost difuzată cea de-a doua parte a premiilor ”Mnet Asian Music Awards”. În timpul spectacolului, diverși artiști au fost premiați pentru realizări remarcabile, cu toate acestea, utilizatorii de siteuri de socializare susțin că cei care merită cu adevărat să fie premiați, au vost lăsați în umbră.

Cele mai multe plângeri se referă la voturile online, coreenii menționând că unii dintre artiști au fost premiați, în ciuda faptului că aveau foarte puține voturi online. De exemplu, foarte mulți internauți cer explicații cu privirea la premiul obținut de PRISTIN la categoria ”Cel Mai Bun Debut Feminin”. Potrivit lor, Chung Ha a fost lideră în timpul voturilor online, adunând peste 26,6 milioane de voturi, în timp ce PRISTIN s-au clasat pe 2 cu 19,8 milioane de voturi. Mai mult, fanii susțin că Chung Ha nu a fost învingătoare doar la voturile online, dar și la alte clasamente.

O situație similară avem și în cazul trupei Seventeen, care a câștigat premiul pentru ”Cel Mai Bun Dans Masculin”. În timpul voturilor online, grupul a reușit să adune doar 2,2 milioane de voturi, aproximativ 3% din total, însă a ieșit învingător, depășind trupele EXO și BTS, care au adunat peste 36,6 milioane și 30,5 milioane de voturi.

De asemenea, fanii trupei BTS s-au arătat destul de nemulțumiți de faptul că melodia ”DNA” nu a fost inclusă printre cele 5 melodii finale, nominalizate pentru ”Melodia Anului”, în ciuda faptului că a ieșit pe locul 2 în timpul voturilor online. În plus, coreenii se întreabă cum a reușit TWICE să câștige un Daesang la aceeași categorie, dacă în timpul voturilor online a ieșit pe locul 10, obținând doar 1% din totalul de voturi.

Și asta nu e tot! Faptul că G-Dragon și IU nu au fost premiați, în ciuda rezultatelor excelente pe care le-au obținut în acest an, dar și a numărului mare de voturi online, rămâne un mister.

Dezamăgiți de rezultatele de la ”MAMA 2017”, fanii cer reevaluarea voturilor și o explicație clară a modului în care au fost aleși câștigătorii. Prin urmare, aceștia au adus în trend hashtag-ul #재검토 요청 _ 마마 (#ceremexplicații_MAMA).

Ce părere aveți?

sursa

8 gânduri despre „SCANDAL: ”2017 MAMA” a înfuriat coreenii, fanii cer reevaluarea voturilor, inclusiv explicații!

 1. susodoi

  Colaborarea dintre IU si GD pentru Palette… care a dat pe spate mai mult din jumatate din fanii kpop nici nu a fost nominalizata la „Cea mai buna colaborare”… eu stiu si inteleg ca Goblin a fost o drama buna, dar nu era necesar ca 2 sau 3 melodii (din 5 in total) care au fost la colaborarari sa fie de la Goblin. Da.. una am inteles, ca doar asa trebuie. Dar deja de cand am vazut ca Palette nu a fost nominalizata la „colaborari” am inteles ca e o prostie.
  Eu nu am momentan nimic cu castigurile lor, decat la cea cu „Artistul Anului” si la cea cu „Melodia Anului” … Signal… macar de era Likey, ca aia le-o placut mai mult la coreeni. Signal nu le-a placut nimanui.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Hyuna Myou

  Din pacate pt Mama, adevarul este evident… Adica a castigat Zico cand la incheierea voturilor, GD era nr 1 cu o diferenta de vorturi mult prea mare ca sa nu se vada(pana si el a spus) si Twice a castigat intr-o categorie cu 1%… Jalnic, este clar ca nu mai e dupa alegerea fanilor.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Chris Tina

  Mai ziceam daca ar fi castigat Knock Knock… dar nu Signal. Nu exista fan kpop sau cetatean coreean care sa nu stie „빨간 맛 궁금해 honey” (p-palgan mat gunggeumhae honey) sau „어디야 집이야 안 바쁨 나와봐” (eodiya jibiya an bappeun nawabwa). Nu lua Red Flavor, dar macar Really Really sau invers. Signal pur si simplu nu merita. Si nu zic asta dadorita voturilor (care oricum pentru Mnet nu conteaza – trust me… urmaresc MAMA de peste 6 ani). Diferenta dintre RF/RR si Signal la nivel de digital/stream/download si cel mai important RELEVANTA e cam de la cer la Pamant si poate si mai departe.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. rossejuliet

  Păcat ca cei care au ieșit învingători nu se pot bucura de “laude” adică la ce bun? Pana și ei se simt prost ca au câștigat in felul asta. Pe baza voturilor online, Mnet doar fac rost de bani. Trist dar și artiștii care au câștigat au muncit din greu, Mnet face in așa fel ca toți idolii sa primească câte un premiu, măcar o data, chiar dacă nu prin mijloace curate și in felul asta sa nu mai existe război pe “trofeu”(părere proprie)

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s