Zico din Block B îşi cere scuze cu privire la scandalul cu Nicki Minaj și Olltii

Zico din Block B și-a cerut scuze în mod public pentru mesajele controversate dintr-un chat, care au provocat o reacție negativă internauților.

Recent, Olltii a dezvăluit o captură de ecran a unei discuții cu Zico, Young B, Hangzoo și alți rapperi pe secțiunea Stories de pe Instagram. În conversația cu pricină a fost menționată și cântăreața americană Nicki Minaj. Potrivit coreenilor, rapperii au făcut glume cu conținut sexual la adresa divei americane. Prin urmare, aceștia au criticat dur acțiunile necugetate ale rapperilor.

Mai târziu, după ce Olltii și-a cerut scuze în mod oficial, Zico a făcut același lucru, dezvăluind mesajul său prin intermediul contului de Instagram. Idolul a scris: ”Bună, aici Zico. În primul rând, vreau să-mi cer scuze pentru întârziere. Am avut un program foarte încărcat în momentul în care am mesajul cu conținut controversat și am reacționat inconștient la imagine. Prin răspunsul meu, nu am încercat în nici un fel să o umilesc pe Nicki Minaj. Îmi cer scuze de la persoanele care le-am făcut să sufere din cauza acestui incident. Voi fi mai precaut în viitor.” 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s