OCN începe 2018 cu o drama în care apar Lee Jung Shin din CNBLUE, Lee Yul Eum și Seo Ji Hoon

Lee Jung Shin din CNBLUE obține primul său rol principal într-o nouă drama de dragoste marca OCN.

Drama “Aeganjang” (titlu de lucru “Longing Heart”)  va spune povestea unui bărbat care dorește să își schimbe trecutul, după ce calatoreste  în timp si se întâlnește cu el însuși, din urmă cu 10 ani. Scenariul este inspirat dintr-un webtoon cu același titlu și este o drama cu tema călătoriei în timp care va prezenta conflictul dintre 2 personaje, cel din prezent și cel din trecut, care se bat intre ele pentru iubirea vieții lor.

 

Lee Jung Shin din CNBLUE va juca rolul lui Kang Shin Woo, un bărbat de 28 de ani care nu a ieșit nicio femeie, rămânând blocat la prima sa iubire. Kang Shin Woo revine in trecut,  devenind profesor pentru el însuși din urmă cu 10 ani și pentru prima lui iubire. Acesta se va zbate să îi facă pe cei doi să fie împreună.

Prima iubire a lui Kang Shin Woo, Han Ji Soo, este jucată de Lee Yul Eum. Han Ji Soo, o fată deșteaptă și frumoasă, va provoca un triunghi amoros între personaje. Seo Ji Hoon îl va intepreta pe Kang Shin Woo cu 10 ani mai tânăr, un băiat de 18 ani  îndrăgostit de Han Ji Soo.

Din echipa serialului vor face parte Lee Tae Sun și Cho Seung Hee dar și Do Hee, Kim Min Suk și Lee Joo Hyung, care vor interpreta rolurile prietenilor lui Kang Shin Woo. Kim Sun Young și Song Ji Hyun vor fi rudele lui Kang Shin Woo.

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s