Producătorul RM vorbește despre faptul că show-ul a înregistrat un rating de 10.3 procente

misc

Emisiunea ‘Running Man‘ de pe canalul SBS se ridică din nou, iar producătorul Jung Cheol Min a mulțumit membrilor pentru că au crezut în staff.

Pe parcursul interviului de pe 6 decembrie, acesta a vorbit despre faptul că show-ul de divertisment a primit cel mai mare rating din ultimii 2 ani, spunând că „Este o mare ușurare.”

Episodul difuzat pe data de 3 decembrie și care a fost filmat în Australia a avut un rating de 10.3% din vizualizări. Acest număr este cel mai mare din ultimii doi ani, programul înregistrând 10.1 procente în luna octombrie a anului 2015.

Producătorul Jung a mai menționat, „În aprilie, am vorbit cu echipa Running Man despre planul meu de a aduce membri noi și de a începe un nou proiect. Atunci a fost când rating-urile au înregistrat cele mai mici numere (3%) și le-am spus – ‘Faceți orice doriți voi. Noi facem da tot ce avem mai bun pentru a vă ține spatele.'”

Acesta a mai adăugat, „Atunci le-am mai spus și că vreau să particip încrezător la ceremonia ‘Entertainment Awards’… „

Felicitări pentru acest succes!

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Producătorul RM vorbește despre faptul că show-ul a înregistrat un rating de 10.3 procente

  1. Hyuna Myou

    Eu nu cred ca a fost neaparat din cauza membrilor, s-au facut schimbari la show, la jocuri si asta cred ca a fost cauza, adica fanii vechi au observat. So Min imi este indiferenta, adica ma face sa rad asa cateodata, dar Se Chan nu mi se pare deloc amuzant, nu am nimic cu el, dar rad foarte rar…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu