Lansări de săptămâna trecută (09ian2018)

Image result for Giriboy graduation

E marți dimineață și mă bucur să vă regăsesc pe amândouă cititoarele în noul an cu obișnuita-mi rubrică dedicată melodiilor uitate de toată lumea. Dacă nu s-ar vedea data postării, m-aș fi prefăcut că am postat luni seara… dar calculatoarele nu mint, fir-ar!

Începem într-o notă pozitivă cu melodia Yes de la trupa Live High. Așa, ca aperitiv, pentru că nu va dura mult… Melodia e bună doar prin comparație.

 

Și iată și comparația. E târziu, nu ajută deloc să rămân treaz.

 

La primele note, cu pianul, credeam că poate e una dintre rarele balade care chiar îmi plac. Ce păcăleală mi-am tras!

 

Stion? Estion? Faivșăn? Cum se citește numele acestei trupe? Nu că mi-ar trebui ca să țin minte, dar și-au intitulat melodia de come-back ‘Come back’, și e prea evident ca să mă iau de asta.

 

Soyeon din trupa Laboum și Park Jae Jung  lansează melodia anunțată de teaser iar eu mă gândesc la Gossip Girl.

 

Honey tea este o melodie bună pentru dramatizarea momentului în care îți numeri banii rămași după cheltuielile de Revelion. Ceai cu miere, Pizza... oare încearcă să ne spună ceva artista de la Oohyo?

 

Vă întrebați vreodată de ce e doar o singură fată în astfel de videoclipuri? Toți băieții din trupă vor să fie doar cu fata asta, au aceleași gusturi? Se întrec pentru favorurile ei sau lucrează în echipă? Probabil că nu, nu vă gândiți. Se pare că misiunea mea pe lumea asta e să mă gândesc la tot felul de lucruri stupide când mă plictisește o melodie. Vai, momentul ăla de la 3:00, când toți încep să țipe!..

 

Pun pariu că pocnitul ăla din degete la 1:14 e semnalul ca melodia să intre pe făgașul cel bun. Păcat că durează doar vreo 20 de secunde. Han Heejun caută ritmul potrivit pentru Deep inside. Îi sugerăm ajutor de la Long D 🙂 Ok, sper că nu sunt mulți printre voi care înțeleg astfel de poante.

 

Acest videoclip are fete frumoase, atmosferă fantastică cu voie bună și nu-i lipsește decât o melodie mai de doamne-ajută. Meh..

 

Copii, anul ăsta fac Top Worst Songs. Avem prima piesă-candidat.

 

Giriboy lansează  al doilea videoclip de pe albumul ‘Graduation’, cu melodia wewantourmoneyback. Da, scris legat, așa a vrut el.

 

EXTRA

Două melodii de la sfârșitul anului trecut, pentru că restul erau doar cântece de Crăciun sau balade foarte plictisitoare și nu am avut din ce să fac articole, pentru că nu puteam de Crăciun să fiu drăcos. Noroc că au trecut sărbătorile!

Heart Attack de la Loona nu dezamăgește, o melodie excelentă, cu un videoclip grozav, o idoliță superbă, toate marca Loona. Mă simț răsfățat!

 

Melodie notabilă mai mult pentru că artistul poartă numele uneia dintre autoarele de aici, Can I speak? e candidata întârziată pentru melodia de restaurant din această săptămână.

 

Vă doresc un an mai bun… decât melodiile din prima săptămână, cel puțin!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s