De ce Jang Nara este nemulțumită de cum arată și care este motivul pentru care nu mai cântă

Jang Nara a acordat un interviu pentru revista „@star1” în care a povestit despre viața ei din ultimul timp.

Actrița a dezvăluit faptul că în ultima vreme a învățat Taekwondo. Ea a explicat: „Mai demult, mi s-a inclus în activități filmarea unei scene de acțiune în care am mers fără nicio pregătire. A fost un moment foarte dificil pentru mine. Deci învăț pe ici pe colo lucruri ca atunci când se va ivi ocazia să fiu pregătită pentru orice.”

Jang Nara este cunoscută ca o femeie cu un aspect fizic extrem de tineresc, dar aceasta a mărturisit faptul că simte, uneori, că aspectul ei tânăr îi fură din atenția pentru talentul ei actorices: „Uneori, muncesc foarte mult la o producție și vreau să vorbesc despre asta, dar articolele care sunt publicate se tot concentrează pe faptul că arăt foarte tânără. Când văd asta mă simt într-adevăr dezamăgită.”

Actrița a mai vorbit și despre ultima ei drama,„Go Back Couple”, și a povestit: „Am cunoscut mulți oameni grozavi și am învățat ce înseamnă să se adune mai mulți pentru a face împreună o poveste grozavă. Drama m-a învățat să recunosc și  regretele în legătură cu trecutul, ca să  nu rămân la ideile mele despre ce cred eu că este corect pe moment.”

Deoarece în ultima vreme s-a concentrat mai mult asupra actoriei, cu succes, Jang Nara a fost întrebată și de cariera ei muzicală. Ea a spus:„Cred că va fi greu să lansez un album acum. Dar am început să iau lecții de canto. A fost amuzant să merg înapoi la lucrurile de bază. Ca să fiu sinceră, nu am planuri să cânt din nou, acum, dar cred că dacă voi continua să mă simt la fel de bine la lecțiile de canto, aș putea într-o zi să mă gândesc să urc din nou pe scenă pentru a cânta.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s