Lansări de săptămâna trecută (19feb2018)

https://i2.wp.com/www.whatthekpop.com/wp-content/uploads/2017/02/akdong-musician-i-love-you-mv.jpg?w=600

Săptămâna trecută a fost Sf. Valentin și, așa cum ne-am fi așteptat, cântăreții din Coreea s-au străduit din răsputeri să ignore acest siropos eveniment.

Sesiunea s-a încheiat de ceva vreme, dar artiștii coreeni abia acum dau testul cel greu. Să vedem, care dintre curajoșii noștri artisti au reușit să NU cânte o baladă în această fatală săptămână?

Să fie oare JQ? O încercare onorabilă, cântărețul reușește să se ferească de sound-ul specific, atât de înspăimântător, dar cântă despre Airplane Mode, ceea ce mă face să mă gândesc la călătorii, insule tropicale, foarte potrivit de Sf. Valentin, deci când să zică ‘hop!’ – bâldâbâc în apă ca țiganu’ la mal. Foarte bună încercare, totuși.

 

Aaaa, nu se poate! Eun Ho nici măcar nu încearcă – rușine. Eșec din start, de la primele note melodia Box țipă a Sf. Valentin. Am încercat să mă gândesc la box, dar din nefericire știu un pic de engleză, iar dacă ‘box’ nu zice ”Sf. Valentin”, atunci nu știu ce altceva ar  putea zice…

 

Ia uite la Bae In Hyuk, și-a cărat și pianul pe plajă! Boooo, toată ziua Sf. Valentin, până și cățelul e zăpăcit.

 

Kino vrea să ne păcălească, cântă o melodie cu numele de Lonely, adică ‘singur’. Incearcă și să abordeze un sound mai șmecher, să nu observăm din prima că este o baladă, dar la o ascultare mai atentă, și luând în considerare și videoclipul… Fugi și mai compune, măi băiete, cu asemenea cântece iese Cupidon la pensie.

 

I-auzi la Soulights, zice că e My Best… Îmi pare rău, domnișoara, dar your best e de toată jena. Cu una dina asta până și Hulk adoarme îmbrățișând perna… sau pe Scarlett Johansson, că nu știu cum o cheamă în film.

 

Întotdeauna pe la teste se trezește câte unul care se crede mai șmecher că el poate prosti examinatorul. Uite, de exemplu Joypark ăsta (oare i se scrie numele despărțit?) s-a tuns chel, să pară mai hip-hop, dar titlul melodiei, Missing You, îl dă cu siguranță de gol. Poate la anu’, băiețaș, până atunci inimioare scrie pe tine!

 

Și apoi îl avem pe ăla care pleacă din start de la ideea că nu e în stare, așa că trântește o baladă, cu tot cu țipete disperate și zâmbete cu lacrimi, mai siropoasă ca un gem de… zahăr. În acest moment nu am speranțe că Jang Hanbyul ar putea cânta vreodată altceva decât balade. Și Sf. Valentin se crucește!

Nope, picat din start. Yang Yeoseop încearcă să-mi distragă atenția cu stâlpi electrici în fundal, mârșavul, știe ce meserie practic. Ar trebui să mă mai curentez de câteva sute de ori ca să-mi pierd auzul, nene, până atunci ești un ‘balladeorrr’.

Park Boram ne arată în videoclip cum se chinuie să nu facă o baladă. Asta e, unii pur și simplu nu pot, n-ai ce să faci. Data viitoare să-și găsească un titlu mai bun decât Will be fine, că și asta ar fi suficient s-o pice la cât de siropos sună.

Ferească Sf. Valentin și Cupidon cu săgeata-i roșă cu buze lipicioase, uită-te la ăsta! Gilgu ar cânta o baladă și la un concurs de schiuri de la Olimpiada de la Pyongchang, nefericitul. Melodia este What to do și e siropoasă până la nivelul 11.

 

În sfârșit o melodie decentă! Sună bine, are un pic de puls, picat cu 4.99. Yu Seungwoo a depus efort, se vede, dar, din păcate, chitara îl trage spre zona în care fetele au fluturași în stomac, dar există speranțe pentru băiatul ăsta. Încă puțin efort și reușim, suntem pe calea cea bună.

 

Din nou o încercare notabilă. Aș vrea să-l trecem pe OLNL. Are nume ciudat, nici cea mai îndrăgostită fată din lume nu i l-ar îndrăgi, cu ritmul melodiei nici prin cap nu ți-ar trece să te gândești la Sf. Valentin. Dar ursuleții ăia? Elefănțeii? Titlul ăla drăguț? Și mai stă și în capot?… Aaaa, ce dezamăgire, era atât de aproape!..

 

Foarte puține fete îndrăgostite pe lumea asta ar avea fluturași în stomac dacă oppa le-ar pune melodia asta, mai ales că avem gloata de gagici cu ‘shake that booty’! Primii care au trecut testul. Mi-au amintit și de melodia SuriSuri Masuri, deci e bine.

 

O piesă hip-hop decentă! Eaceți loc doamnelor, domnișoarelor și domnilor, Mighty Mouth face brrm-brrum și calcă pe Sf. Valentin în mare stil. Bravo, băieți, așa se face!

 

Don Mills ia beculețele alea cu roșu, parcă pentru a-i face în ciudă Sfântului Valentin, lansează o piesă hip-hop bunicică și face asta chiar pe 14 februarie. Practic face pipi cu boltă pe siroposul eveniment. Don Mills cu Yonge and Finch – nici urmă de fluturași în stomac, 10 cu felicitări!

 

Cam puține promovări. Sperăm la mai multe la anul! Asta îmi taie tot elanul, mă face să ascult Nyușa. Iar eu urăsc rușii.

Un gând despre „Lansări de săptămâna trecută (19feb2018)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s