J-Hope din BTS stabilește noi recorduri cu primul său mixtape

Картинки по запросу j-hope

Se pare că fanii din întreaga lume au așteptat cu sufletul la gură primul mixtape a lui J-Hope din BTS, iar aceasta demonstrează rezultatele impresionante pe care rapperul le-a obținut în doar câteva ore de la lansare.

Pe 2 martie, J-Hope a lansat mult-așteptatul său mixtape în frunte cu melodia de titlu „Daydream” și se pare ca are succes. Potrivit celor mai recente rapoarte, „Hope World” a luat cu asalt topurile iTunes din 73 de regiuni, SUA, Marea Britanie, Canada, Brazilia, Australia și altele, fiind foarte apropae de a bate recordul înscris de BTS cu albumul „Love Yourself: Her” – 74 de țări. În plus, rapperul a devenit artistul solo coreean cu cele mai multe poziții fruntașe în topurile iTunes din întreaga lume.

Nici melodia de titlu nu se lasă mai prejos, aceasta s-a clasat pe primul loc în multe clasamte iTunes, inclusiv în Romania.

În ceea ce privește videoclipul melodiei „Daydream”, acesta a adunat 10 milioane de vizualizări și 2 milioane de aprecieri în doar 16 ore de la lansare. Primul milion de aprecieri a fost adunat în doar o oră și 43 de minute, devenind cel mai rapid mv din lume care înregistrează acest rezultat. Anterior, recordul aparținea trupei BTS cu melodia „Mic Drop” – 4 ore.

Trebuie menționat faptul că nu au trecut nici 24 de ore de la lansare, până atunci multe se pot schimba.

Felicitări!

11 gânduri despre „J-Hope din BTS stabilește noi recorduri cu primul său mixtape

 1. complexityspringer

  Membru BTS în competiţie cu BTS? 😂😂😂
  Mic Drop who i only know DayDream (jkjk)
  Sincer a adunat foarte repede acel milion de like’uri fanii chiar au aşteptat mult Mixtapeul, la fel şi eu si mi-a întrecut aşteptările, e mult prea genial, come on încă 2 poziţia sa bată recordul LY:Her 😂
  Mă întreb dacă Mixtape-ul a avut atât succesc noul comeback cum va fi

  Apreciază

  Răspunde
 2. Alexa HIXTAPE🌙

  Faptul că K-media afirmă că mixtape-ul lui Hoseok este de o calitate superioară pentru că a fost lansat -free- (BigHit având încredere în fani că vor cumpăra albumul), lăudând BTS pentru că are o mentalitate intitulată „muzică peste bani” și iubire autentică pentru muzică, în ciuda riscurilor, mă face atât de mândră.
  Chiar a muncit mult!
  +DayDream & Base Line my jams 😂🌸

  Apreciază

  Răspunde
 3. Luna

  ll iubesc , sunt foarte mandra de el si stiam ca nu ma va dezamagi cu acest mixtape.Deabia astept sa revina trupa , chiar in acest moment ii ascult mixtapeul!!!!
  #ArmyForever

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s