One vorbeşte despre actorie şi muzică într-un interviu cu „Allure”

Într-un pictorial şi interviu recent pentru revista „Allure”, One a vorbit despre ţelurile sale în ceea ce priveşte cariera şi despre faptul că vrea să continue atât cu muzica, cât şi cu actoria.

După ce şi-a făcut debutul solo în vara anului trecut, novicele care se află sub aripa agenţiei YG Entertainment a demonstrat că nu se pricepe doar la rap, obţinând roluri în dramele tvN, „Hwayugi” şi „Anthology”.

One a explicat că avea mereu ascunsă în el această dorinţă de a juca, spunând: „Eram extrem de interesat de actorie încă de când eram mai mic. Obişnuiam să urmăresc câte patru filme în timpul meu liber.”

În legătură cu recenta sa experienţă în actorie, One a dezvăluit: „Am ajuns să joc în „Anthology” pentru că mi-a plăcut şi regizorul, dar şi însăşi drama.” De asemenea, a vorbit cu plăcere şi despre drama „Hwayugi”: „Am jucat cu fiecare actor senior cel puţin o dată şi partea mea favorită din această experienţă este că am putut să observ diferenţele dintre stilurile lor şi să le analizez de la o distnţă atât de apropiată.”

Atenţie! Spoiler!

Acesta a mai dezvăluit că el însuşi nu avea habar de evenimentele neaşteptate care i s-au întâmplat personajului său: „Nu aveam idee că eram fiul lui Woo Ma Wang”, a menţionat acesta.

Chiar şi aşa, în ciuda pasiunii sale pentru actorie, One a dezvăluit că muzica este o prioritate pentru el. „Muzica rămâne a fi cel mai important lucru pentru mine”, a adăugat acesta. „Zilele astea am creat muzică pe care eu vreau să o ascult”.

Acesta a mai spus: „Vreau să continui şi cu actoria, şi cu muzica. Îmi doresc să devin un artist care are un stil unic şi cool.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s