Lee El este într-o relație cu Kim Jae Wook?

După o postare recentă a acesteia de pe Instagram, pe care a șters-o rapid, s-au întețit zvonurile unei relații între ea și Kim Jae Wook.

Postarea despre care se vorbește este o poză pe care Lee El i-a făcut-o lui Kim Jae Wook în timp ce acesta dormea. La scurt timp după ce a postat poza pe Instagram, actrița a șters-o, însă comunitățile online au avut timp să o  vadă și să comenteze cu privire la relația dintre cei doi.

Ziua următoare, agenția lui Lee El, Artist Company, a oferit un comunicat în care a negat o legătură romantică între cele două vedete: „Poza aflată în discuție a fost făcută în culisele teatrului ‘Amadeus’ , în timp ce actorii se odihneau. [Lee El]  a postat-o ca o glumă pentru că a crezut că este o poză amuzantă, apoi a șters-o.”

Lee El și Kim Jae Wook, care au jucat împreună, ca soț și soție, în muzicalul  “Amadeus,” au atras atenția și înainte din cauza relației lor foarte apropiate. Kim Jae Wook a participat în luna martie la premiera VIP a filmului în care a jucat El, “Wind, Wind, Wind”, iar Lee El l-a vizitat pe Kim Jae Wook pe platourile de filmare ale dramei sale anul trecut.

În septembrie 2017, actorul a postat o poză cu vizita lui Lee El pe contul său Instagram și a scris: „El a avut recent o apariție surpriză împreună cu un camion de cafea. Îți mulțumesc, am fost impresionat. Mulțumită ție, am auzit [de la cei din platouri] că mi-am trăit viața bine.”

https://www.instagram.com/p/BZpyYp6ggAi/?utm_source=ig_embed

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s