Netflix va difuza K-drama “Mr. Sunshine” în lumea întreagă!

Una dintre K-dramele cele mai așteptate ale anului vor fi difuzate de către compania mondială americană Netflix.

Nu este o noutate deja faptul că cei de la Netflix au pus deja un picior în Coreea de Sud, de unde încearcă să își extindă piața de difuzare și totodată de producție de seriale. Iată că aceștia au anunțat că au cumpărat licența de difuzare a K-dramei istorice “Mr. Sunshine”.

Serialul de 24 episoade, unul din cele mai scumpe din istoria K-dramelor, va fi difuzat începând cu 7 iulie în SUA și alte țări asiatice unde emite Netflix-ul, simultan cu transmiterea episodului în Coreea de Sud. În Japonia, serialul va începe în 8 iulie și în restul lumii va disponibil începând cu 19 iulie.

“Mr. Sunshine” vizează să fie cel de al treilea parteneriat de succes dintre scenarista Kim Eun Sook și regizorul Lee Eung Bok, după dramele globale de mega succes ” Descendants of the Sun” și „Goblin.

Rolul principal va fi luat de actorul faimos Lee Byung Hun, care a jucat la Hollywood în roluri celebre precum Storm Shadow din seria „G.I Joe” și Han Cho Bai din „Red 2„. Aici el va avea rolul unui ofițer american,   Eugene Choi, iar Kim Tae Ri din celebrul film de succes internațional „The Handmaiden” va avea rolul fiicei unui aristocrat corean, Go Ae Sin.

Castingul extrem de puternic îli include și pe Yoo Yeon Seok („Romantic Doctor Teacher Kim), Kim Min Jung („Man to Man) și Byun Yo Han (‘Six Flying Dragons”).

Astfel, cei la Netflix achiziționează la colecția de seriale o K-drama ultra titrată și adună în arhivă încă o K-drama care poate fi accesată de lumea întreagă.

Sursa

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s