Coreenii au ales idolii care s-au schimbat cel mai mult de la debut

Recent, internauții coreenii au participat la un sondaj unde au votat idolul care a suferit cele mai multe schimbări de la debut. Evident, în listă au ajuns unele dintre cele mai faimoase celebrități masculine la moment.

În conformitate cu rezultatele sondajului, Kim Samuel s-a clasat pe locul 4, adunând un total de 5,61% din voturi. Înainte de participarea la emisiunea „Produce 101 Season 2” și debutul său solo, Samuel a făcut parte din duoul 1PUNCH, împreună cu One.

Locul 3 a revenit lui Taemin din SHINee, acesta a strâns 8,46% din voturi. Idolul a debutat la vârsta de 16 ani și a crescut, devenind un tânăr frumos și foarte talentat.

Pe locul 2 s-a clasat Jungkook din BTS cu 36,05% din voturi. Mezinul a debutat la vârsta de 15 ani, iar schimbările suferite sunt de-a dreptul evidente. Dintr-un copil drăgălaș, idolul s-a transformat într-un tip musculos și sexy.

Locul 1 aparține lui Ren din NU’EST! Idolul a adunat 39,06% din voturile coreenilor. Ren este renumit pentru faptul că a fost mai feminin în zile sale de debut. Având în vedere acest lucru, mulți utilizatori de pe internet și-au exprimat surprinderea, după ce au văzut transformarea sa într-un tip curajos și carismatic în timpul ultimelor promoții de la NU’EST W.

Cine crezi că are cea mai uimitoare transformare de la debut?

sursa

3 gânduri despre „Coreenii au ales idolii care s-au schimbat cel mai mult de la debut

  1. youabby

   Pai Taemin este nascut pe 18 iulie 1993.dupa calculul occidental peste 3 saptamani face 25 de ani. La coreeni se stie ca se pun +9 luni inainte de nastere.(cel putin asa stiu eu)asa ca dupa calculele lor el de fapt implineste 26 de ani.deci a debutat la 16 ani.
   Era un copil iar acum este un barbat care trezeste mult interes datorita combinatiei perfecte-talent+charisma!
   Cred ca cea mai puternica transformare a suferit-Ren.deci sunt de acord cu majoritatea.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s