GOT7 dezvăluie accidental pregătirile de revenire?

Membrii GOT7 au oferit un interviu pentru Billboard în care au vorbit despre turneul lor mondial, care a ajuns și în SUA și cum se simt să fie prima trupă K-Pop care cântă la Barclays Center, dar și despre altele.

Aflați în SUA pentru turneul lor mondial ‘Eyes On You‘, membrii trupei GOT7 au vizitat studiourile Billboard din New York și au acordat un interviu în data de 10 iulie.

Băieții au discutat despre ce au făcut în timpul vizitei lor în SUA, bucuria de a avea momente „hi-touch” cu fanii (când le-au strâns mâna fanilor), cele mai memorabile concerte și multe altele.

Pe parcursul interviului, a fost discutat și faptul că GOT7 este prima trupă K-Pop care susține un concert solo la Barclays Center. Băieții au concertat acolo în data de 11 iulie, salutându-și fanii din New York în una din cele mai cunoscute arene la nivel global, care găzduiește meciurile celor de la Brooklyn Nets, ale echipei de hockey New York Islanders, etc..

BamBam a comentat: „Este o onoare, și apoi simțim, ca artiști K-Pop, că și alte grupuri pot lua energie de la noiK-Pop-ul nu este numai GOT7. Suntem toți o familie. Noi, alte grupuri, chiar și de la companii diferite și altele. Noi abia începem acum, și mai târziu putem face K-Pop-ul mai mare, iar apoi alte grupuri pot veni și ele să performeze aici…” 

Jackson a dezvăluit, probabil în mod neintenționat, faptul că trupa GOT7 se pregătește în prezent și de noul album. Deocamdată idolul nu a oferit mai multe detalii cu privire la pregătirile de revenire ale grupului. El a spus: „Când ieșim, va fi ca BAAM! Nu sunt spoilere, teasere, nimic, ca atunci când pur și simplu apari.” 

Puteți urmări întregul interviu puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s