TS vorbește despre contractul lui Bang Yong Guk și al membrilor B.A.P.

Cei de la TS Entertainment oferă explicații referitoare la încheierea contractului lui Bang Yong Guk și cu privire la temerile membrilor B.A.P. că trupa și-ar putea înceta activitatea.

În urmă cu câteva zile, membrii B.A.P. au susținut un concert la Seul, “B.A.P 2018 Live Limited in Seoul.” La finalul acestuia, ei au mulțumit fanilor și au spus că se tem că în viitor nu vor mai putea cânta împreună pe scenă ca B.A.P., fiind neîncrezători în legătură cu activitățile lor viitoare de grup și cu privire la contractele lor cu agenția.

Presa coreeană a informat că este neclar încă dacă contractele membrilor B.A.P. vor fi reînnoite și a criticat prostul management oferit idolilor de către agenția TS . Cei de la TS au răspuns cu următorul comunicat:

“Este adevărat că  Bang Yong Guk mai are doar două luni de contract. În acest moment ne aflăm în discuții cu privire la reînnoirea contractului. Discutăm pentru reînnoirea contractului nu numai pentru Bang Yong Guk, dar și pentru ceilalți membri B.A.P.”

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa: soompi

5 gânduri despre „TS vorbește despre contractul lui Bang Yong Guk și al membrilor B.A.P.

 1. Yeriel

  Nu vreau că ei să se destrame, dar nu vreau nici să rămână la TS. B.A.P merită o agenție bună care să aibă grijă de ei. Sunt talentați și muncitori. Mă rog ca ei să rămână în acest format.
  Oricum, indiferent de decizie voi rămâne un baby și îi voi susține.💖

  Apreciază

  Răspunde
 2. Alexandra

  Poate ca agentia ar vrea sa le reinnoiasca contractele. Pana la urma, BAP aduc cei mai multi bani agentiei. Fara ei sincer, in 2 ani cred ca ajung la faliment.
  Nu vreau sa se destrame trupa. Sunt preferatii mei, dar sa fim realisti… membrii nu or sa vrea sa mai reinnoiasca contractele. Au trecut prin multe si nici acum nu le e bine. Nu ii promoveaza si nici nu ii sustin.
  Au potential extraordinar, voci bune, talent la dans, rap. Sunt muncitori si nici nu au intrat in scandaluri. Sa fim seriosi. Cu notele inalte ale lui Daehyun, vocile inedite ale lui Youngjae si Himchan, dansul lui Jonggup si rapul puternic al lui Youngguk si cel rapid al lui Zelo.m sunt o formula geniala. Pacat de cacatul ala de agentie.
  #foreverwithyouBAP#

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s