Filmările dramei ‘Four Sons’, întrerupte și în luna iulie + actorii cer retragerea din producție!

Reprezentanți ai industriei au relatat că filmările pentru serialul în care joacă Park Hae Jin, Nana, Kwak Si Yang și alții au fost întrerupte și în luna iulie.

Anterior, cei de la compania care produce serialul „Four Sons”, Victory Contents, au promis că vor încerca să rezolve toate problemele legate de filmări, conflictul cu regizorul, plățile neefectuate etc.., până la mijlocul lunii iulie. Cu toate acestea, actorii, staff-ul și echipa dramei  ‘Four Sons’ susțin că în momentul de față nu au niciun program pentru luna iulie (ce a mai rămas din ea) și nici pentru august, care se apropie cu repeziciune.

Între timp se pare că numeroși actori din castingul serialului au cerut companiei Victory Contents să fie scoși din producție; este posibil să fie vorba de actorii secundari, nu de cei principali, însă acest lucru ar frâna și mai mult filmările, deja întârziate de multe alte probleme. Cei de la Victory Contents nu le-au dat acestor actori încă un răspuns  oficial, însă ei solicită să îl primească deoarece nu își permit să își lase programul „liber” în caz că filmările vor începe cândva.

Anterior, cei de la Victory Contents l-au acuzat pe regizorul Jang Tae Yoo că refuză să filmeze, în timp ce portalurile de știri au informat că, din cauza stresului provocat de problemele de producție (plăți neefectuate, lipsa echipamentului tehnic etc..) regizorul a ajuns să aibă probleme mentale, luând o pauză în care a refuzat orice contact cu compania de producție. Totuși acesta a revenit la filmări după ce s-a simțit mai bine și a primit asigurări de la Victory Contents că toate problemele se vor rezolva.

Un reprezentant al unui actor din drama „Four Sons” a spus următoarele: „Perioada de timp specificată în contract s-a încheiat și primim multe telefoane de iubire de la alte producții; totuși, nu știm ce urmări negative ar fi dacă am încerca să ne retragem din proiect înainte ca acesta să fie finalizat.” 

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s