„Bang Bang Bang” de la Big Bang a adunat peste 2,5 milioane de descărcări în topul GAON

Imagini pentru bang bang bang gif

În ciuda faptului că se află în hiatus, trupa Big Bang continuă să înregistreze rezultate impresionante!

Recent, a devenit cunoscut faptul că „Bang Bang Bang”, unul dintre cele mai mari hituri ale grupului legendă de la YG Entertainment, a adunat 2,5 milioane de descărcări în clasamentul muzical coreean GAON, devenind una dintre puținele piese k-pop cu un asemenea rezultat.

Trebuie remarcat faptul că „Bang Bang Bang” a fost lansată pe 1 iunie 2015 și a cunoscut un adevărat succes la acea vreme. Piesa a fost numărul 1 în topurile săptămânale, lunare și anuale de la GAON, a fost cea mai descărcată, mai ascultată și mai premiată melodie din 2015 în Coreea. A ajuns pe locul 1 topurile iTunes din 17 țări, a înregistrat peste 2,5 milioane de vânzări digitale în Coreea și peste 3,2 milioane în China și Japonia. De asemenea, „Bang Bang Bang” are peste 100 de milioane de ascultări pe GAON și peste 200 milioane în QQ Music din China.

Potrivit statisticilor, în 2015 „Bang Bang Bang” a fost una dintre cele mai bine-vândute melodii din lume, înregistrând peste 5,8 milioane de vânzări. În plus, a fost desemnată „Melodia Anului” la „MAMA 2015”, Gold Disc Award (Japonia) și „Melon Music Awards”„Recordul Anului” la premiile „Seoul Music Awards” și „Melodia Lunii Iunie 2015” la festivitatea „Gaon Chart Music Awards”.

Felicitări, Big Bang!

Alte trupe k-pop care au în posesie melodii cu peste 2,5 milioane de descărcări pe GAON sunt: G-Friend, Black Pink și BTS.

5 gânduri despre „„Bang Bang Bang” de la Big Bang a adunat peste 2,5 milioane de descărcări în topul GAON

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s