Rapperul One spune că imaginea lui publică s-a schimbat de când joacă în drame

Cântărețul și-a împărtășit ideile cu privire la cariera lui de artist/


One a apărut într-un pictorial pentru revista Cosmopolitan, ocazie cu care a acordat și un mini-interviu. Acesta a reușit ca în ultima perioadă să suprindă publicul cu o imagine a sa mai prietenoasă, datorită participării la emisiuni tv ca “Salty Tour” și “Heart Signal.” El a explicat: “Multă lume spune că par mai prietenos, în special după apariția mea în ‘Heart Signal.’ Înainte de asta aveam o imagine mai întunecată, mai puternică, dar [oamenii au spus] au fost suprinși după ce m-au văzut la TV. Cred că ambele imagini mă reprezintă.”

Depre fatpul că face muzică, drame, filme, One a spus: “Sunt genul de persoană care lucrează să devină mai flexibilă. Sunt lucruri pe care nu le poți face decât dacă le faci acum. Există un context similar și de aia am apărut într-un film de tineret ca ‘Goodbye Summer.’”

El a continuat: “Atunci când fac muzică, devin mai introvertit. Se folosesc foarte mult emoțiile, deci sunt momente când devin epuizat. Pe de altă parte, în actorie îți exprimi emoțiile scoțându-le afară din tine, deci atunci mă simt eliberat.”

Întrebat cu ce tip de muzicieni vrea să facă muzică, One a răspuns: “Sunt mulți. Dar, cred că este prea devreme să colaborez cu altcineva până când identitatea mea muzicală nu se consolidează. Nu ar exista oare un produs de o mai mare calitate atunci când sunetul meu va fi în întregime amestecat cu acela al altei persoane?”

One va juca în drama “Room No. 9” (titlu de lucru), care va avea premiera în septembrie.

 

Sursa

 

7 gânduri despre „Rapperul One spune că imaginea lui publică s-a schimbat de când joacă în drame

   1. Hyuna Myou

    Intereseaza-te, One este faimos in Coreea pt aspectul lui, muzica si actoria lui sunt ok, dar coreenii chiar il considera o frumusete. Stii cat de important este asta in Coreea. Si nu as zice ca a jucat foarte bine in Hwayugi, a avut mici scapari, dar pentru primul lui rol, a fost bine.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kim Autor post

     personal mi s-a parut ok rolul din hwayugi si l-am remarcat pe One pt rol nu pt aspect. dar intotdeauna va exista aceasta discutie legata de cantaretii care incep sa joace. pana la urma mai e vorba aici si daca iti place sau nu stilul de actorie. mie mi- a placut nu am vz scaparile

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s