Drama “Player” revine cu un trailer extins excelent

Înainte de premieră, drama “Player” a lansat un videoclip care ține spectatorii pe jar.

Acțiune, protagoniști hot și nebuni, geniali și pasionali și o temă captivantă: o echipă de escroci geniali care fură de la hoți! Poliție, sărituri cu motorul prin aer. bătăi pe străzi și numai actori unul și unul: Kang Ha Ri  (Song Seung Hun), Cha Ah Ryung (Krystal din f(x)), Lim Byung Min ( Lee Si Eon) și Do Jin Woong ( Tae Won Suk) sunt cei patru eroi escroci care vor intra în tot felul de belele.

În clip, este dezvăluit faptul că Jang In Kyu (jucat de Kim Won Hae), un procuror, și cei patru „jucători escroci” au o relație specială. Jang In Kyu poate fi văzut izbucnind de furie din cauză că un chaebol este achitat de crimele sale din lipsa dovezilor. El strigă: „Dacă se va întâmpla așa, ar fi bine să rezolvați și Constituția. Puterea din Coreea de Sud aparține celor puternici, iar puterea vine de la chaeboli.” În răspuns, i se spune: „Procuratura [judecătorii se bazează pe] dovezi.” Jang In Kyu declară atunci că va aduce dovezi cu orice preț.

Jang In Kyu îl găsește mai târziu pe liderul echipei formate din cei patru membri, comentând:„Un luptător, escroc și un vânător s-au adunat la un loc. O combinație amuzantă.” Ha Ri strigă, frustrat: „Nu este o lege care să îi prindă pe criminali și să îi salveze pe oamenii nevinovați. Dar de ce acești băieți sunt liberi și trăiesc atât de bine? De ce fac lucrurile atât de avantajoase [pentru ei înșiși] și se judecă între ei?” Ca răspuns, Jang In Kyu îi face o propunere lui Ha Ri: să vină înapoi cu dovezile și, în schimb, el le va trece cu vederea faptul că el și echipa lui își vor păstra banii.

Scenele de acțiune încep în mod oficial după ce Jang In Kyu și Ha Ri cad de acord asupra țintei, deși metodele lor sunt diferite. Apoi, MV-ul se îndreaptă spre Ah Ryung, care se strecoară și fură un card de acces, Byung Min, care începe cu ușurință misiunea lui de hacker, și Jin Woong, care învinge cu ușurință mai mulți bărbați, în timp e Ha Ri spune simplu: „Să începem”.

„Player” va difuza primul episod în 29 septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s