Hongki din FT Island arată imagini + o filmare cu Cheetah înainte de a lansa colaborarea „I Am”

Image may contain: 2 people

Hongki pregătește prima lui revenire solo cu un album pe care l-a făcut cu prietenii lui idoli și va pre-lansa melodia „I Am” realizată în colaborare cu Cheetah.

După ce a postat lista melodiilor de pe noul său album solo, intitulat „DO n DO”, lumea a fost uimită de numărul de colaborări pe care artistul le-a anunțat: fiecare melodie de pe albumul său a fost scrisă/compusă de solistul trupei FT Island împreună cu nume foarte cunoscute din industrie. Și, după cum spuneam, albumul conține în total patru colaborări: prima melodie, „I Am”, care va fi pre-lansată în data de 9 octombrie, o colaborare cu Cheetah, „COOKIES”, în colaborare cu Ilhoon din BTOB, care este totodată și melodia principală a noului album, „COME TO ME” în colaborare cu Zuho din SF9 și „Bonfire” în colaborare cu DinDin.

Pentru toate aceste patru melodii anunțate mai sus, Hongki a scris și compus cântecele împreună cu idolii cu care a cântat. Pentru lista completă a melodiilor și mai multe detalii despre autorii acestora vă invit să dați click aici.

Înainte de lansarea MV-ului „I Am”, Hongki își răsfață fanii cu câteva poze și o filmare cu Cheetah de la înregistrarea din studio a melodiei lor, în care arată cât de frumoasă este atmosfera atunci când doi prieteni idoli lucrează împreună. Unde mai pui că în filmare cei doi se și joacă puțin și sunt extrem de simpatici. Vă invit să urmăriți chimia dintre cei doi puțin mai jos, dar și un desen teaser pentru „I AM”:

Image may contain: 2 people, text

Image may contain: text

 

Sursa: Facebook

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s