Dok2 a lansat în colaborare cu Jinsil din Mad Soul Child un OST obsedant pentru drama „Player”

Iubitorii de K-drame care se uită la serialul „Player” au remarcat cu siguranță refrenul de la finalul ultimelor episoade.

Dacă nu știați cui aparțin vocile din spatele OST-ului cu un refren molipsitor difuzat la genericul de final al serialului „Player”,  în care joacă Song Seung Heon, Krystal din f(x)Lee Si Eon și Tae Won Suk, iată că MV-ul de mai jos ne lămurește în această privință. Melodia este o colaborare între rapper-ul Dok2 și membra trio-ului electro Mad Soul Child, Jinsil. Totodată este primul OST de pe coloana sonoră a serialului.

Versurile din „Player” vorbesc despre persoanele care au caracter de luptător și riscă totul pentru a câștiga bătălia pe care o duc. Videoclipul arată atât scene din serialul „Player”, cât și de la înregistrările OST-ului, iar vocile lui Dok2 și Jinsil  sunt combinația perfectă pentru ritmul melodiei. Dacă încă nu v-ați „contaminat” măcar de la refrenul acestui cântec, vă invităm să urmăriți puțin mai jos OST-ul integral pentru a vă convinge și voi că „Player” este un învingător la toate categoriile de joc:

 

2 gânduri despre „Dok2 a lansat în colaborare cu Jinsil din Mad Soul Child un OST obsedant pentru drama „Player”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s