Coreenii semnează o petiție pentru interzicerea apariției trupei IZ*ONE la “Music Bank”

Trupa de fete IZ*ONE se pregătește de debut în 29 octombrie însă unii coreeni sunt împotriva apariției fetelor la “Music Bank”, motiv pentru care au semnat o petiție și au adresat-o Casei Albastre (președinției din Coreea de Sud).

Debutul IZ*ONE are loc chiar astăzi, odată cu lansarea albumului “COLOR*IZ” și a melodiei de titlu “La Vie En Rose.” De asemenea, grupul va avea un showcase și își va promova activ albumul la emisiunile muzicale.

Cu toate acestea, pe 28 octombrie a început o petiție națională de interzicere a apariției grupului la KBS, postul de televiziune publică coreeană, și la spectacolul său muzical „Music Bank”. Semnatarul original al petiției a declarat: „IZ*ONE este un grup proiect rezultat din”Produce 48.” Spectacolul a fost creat prin cooperarea dintre Mnet și AKB48. AKB48 este un grup bine cunoscut care sprijină activ aripa de dreapta japoneză și activitățile sale. Există, de asemenea, membri care au participat la concertul AKB48. Astfel, grupul nu ar trebui să apară pe un post de televiziune național care primește taxe de la public.” Aproximativ 12.000 de persoane semnaseră deja petiția în 29 octombrie.

Membrele IZ*ONE Miyawaki Sakura, Yabuki Nako și Honda Hitomi vin de la AKB48, iar producătorul AKB48 Yasushi Yakimoto, care a scris versurile IZ*ONE de la melodia “You’re In Love, Right?”, este un binecunoscut susținător al aripii drepte japoneze. Problemele legate de aripa dreaptă japoneză sunt un subiect sensibil în Coreea, datorită istoriei dintre cele două țări, cum ar fi colonizarea și înțelegerile postbelice.

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Coreenii semnează o petiție pentru interzicerea apariției trupei IZ*ONE la “Music Bank”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s