“Mama Fairy And The Woodcutter” promite romance, tragedie și comedie în noul teaser

Watch: “Mama Fairy And The Woodcutter” Promises Romance, Tragedy, And Comedy In New Teaser

Cea mai nouă dramă marca tvN, “Mama Fairy and the Woodcutter”, a lansat un nou teaser!

Videoclipul ne prezintă mai multe detalii despre întâmplările ce au cauzat declinul personajelor noastre. Serialul spune povestea unei zâne de 699 de ani (interpretată de actrițele Moon Chae Won și Go Doo Shin) care așteaptă ca soțul său să se reîncarneze.

Când Yoon Hyun Min și Seo Ji Hoon se rătăcesc în pădure, amândoi dau de Moon Chae Won care face baie într-un rău. Cei doi bărbați au abilitatea de a o vedea atât în ipostaza tinerească, cât și când e bătrână și, de asemenea, amândoi sunt obișnuiți cu pisicuța care își face veacul pe lângă cafenea. Acest lucru este derutant pentru protagonista noastră, deoarece nu poate să-și dea seama care dintre ei este adevăratul soț.

Însă, nu totul este roz, deoarece în clip se prezintă că Yoon Hyun Min, ce are o fobie serioasă de germeni, și-a ascuns amintiriile, iar când este în prezența lui Moon Chae Won, aceste amintiri se trezesc la viață, lucru ce-l îndepărtează de zână. După vedem o scenă în care Moon Chae Won stă alături de Ahn Gil Kang pe munte și zice gânditoare, ”Lumea ființelor umane este plină de regrete”.

Situația se schimbă la 180º în ceea ce o privește pe Mina din trupa gugudan, deoarece ea se distrează pe cinste în clip. Aceasta este fiica cuplului magic și s-a reîncarcat în tigru și mai mereu trece din forma de animal în cea de ființă umană.

“Mama Fairy and the Woodcutter” va avea premiera pe 5 noiembrie.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s