Concurentele de la “Produce 101” şi “MIXNINE” vor debuta într-un nou grup

Fetele vor face parte din lumea eSports, dar, în același timp, și din lumea k-pop.

Compania de jocuri online, Actozsoft, a lansat recent grupul eSports feminin AQUA, având în componență diferte concurente ale show-urilor de supraviețuire.

aqua1

Grupul este alcătuit din Yoon Haesol de la Produce 48, Baek Hyunjoo și Kim Sihyun de la MIXNINE, Yoo Suah de la Produce 101 și Kim Hyerim de la K-Pop Star 6. Hyerim a debutat într-un duo numit Lime Soda, alături de membra finala a AQUA, Na Seungji, în iulie.

Toate membrele din AQUA iubesc să joace jocuri video și vor fi conduse de Sora din MVP Chicken Maru (fostă jucătoare de Starcraft 2), fiind managerul acestora. Hyung Eun, care a lucrat cu Summoner’s War Conquerors de la OGN, se va alătura organizației într-un rol de sprijin.

aqua-performance

Ideea grupului AQUA a apărut atunci când Actozsoft a vrut să răspundă cerințelor pieței și să ofere mai mult conținut legat de jocuri video și eSports.

AQUA va promova în activități legate de industria eSports, alături de promoții legate de cariera muzicală. Se presupune că vor apărea la un show Actozsoft legat de gaming și alt conținut produs de Actozsoft.

“Gamerii profesioniști și streamerii se bucură de la fel de multă popularitate ca și celebritățile. Afacerile care folosesc bine aceste persoane pot crește suficient de mari pentru a se încadra în categoria de divertisment.” – Goohibin, CEO-ul Actozsoft.

Au început deja promoțiile oficiale, performând la conferințele de presă pentru cel mai nou program de gaming al MBC, Begin A Game, unde au fost prezenți și Heechul și Shindong din Super Junior, Kim Joonhyun, starul TV și fostul jucator profesionist, Guillaume Patry, Gongchan din B1A4 și Johyun din Berry Good.

be game again

Melodia lor de debut, „Log In„, a fost produsă de ZigZagNote, care a lucrat cu BTS, TWICE și A Pink, și se presupune că va fi lansată în luna noiembrie.

aqua-2

Sursă: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s