Drama “The Last Empress” prezintă imagini incredibile cu bodyguardul Choi Jin Hyuk, mireasa Jang Nara + altele

Serialul “The Last Empress” oferă toate argumentele pentru a convinge spectatorii să se uite la el.

Acțiunea dramei se va petrece într-o altă realitate, unde Coreea este o monarhie constituțională, iar Jang Nara este prințesa moștenitoare a tronului, în timp ce Choi Jin Hyuk este un om simplu.

Pentru rolul său, Choi Jin Hyuk a făcut antrenamente speciale pentru a fi bodyguard (se vede și din poze că s-a pregătit foarte mult) și a făcut și cursuri pentru scene de acțiune.

În al doilea set de fotografii, sunt prezentate multe imagini de la nunta prințesei Jang Nara cu Shin Sun Rok, care arată toate elementele unei nunți tradiționale coreene de înaltă clasă, cu costume spectaculoase.

A fost lansat totodată și al doilea trailer oficial al serialului, care a atras, se pare, foarte mult atenția publicului din Coreea. Cel de-al doilea teaser arată  relațiile dintre diferitele personaje în doar 35 de secunde. El descrie o narațiune spectaculoasă și o prezintă pe  Împărăteasa Oh Sunny (Jang Nara), care este implicată în diverse incidente. De asemenea, filmul include aparițiile făcute de garda de corp Na Wang Shik (Choi Jin Hyuk), împăratul Lee Hyuk (Shin Sung Rok), împărăteasa Kang (Shin Eun Kyung) și purtătorul de cuvânt al familiei imperiale Min Yoo Ra (Lee Elijah).

Teaserul prezintă un împărat mincinos și alte secrete par să fie ascunse de asemenea de ceilalți membrii curții regale, secrete care ar putea destabiliza monarhia. De asemenea, teaserul prezintă scene dramatice în care Oh Sunny este în pericol de moarte. Așa că, probabil aici va apărea și un bodyguard care o va salva, nu-i așa?

Serialul pare a avea toate ingredientele pentru a putea fi urmărit de toată lumea, așa că, dacă v-am convins, vă mai spunem că el va fi difuzat începând cu 21 noiembrie.
Sursa: soompi

2 gânduri despre „Drama “The Last Empress” prezintă imagini incredibile cu bodyguardul Choi Jin Hyuk, mireasa Jang Nara + altele

  1. Pingback: Acest copil actor intrigă cu transformarea lui într-un bărbat înalt (185 cm) și chipeș! – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s