Choi Jin Hyuk e mai bine după accident și apare la conferința de lansare a dramei “The Last Empress”

În urmă cu o zi, actorul a suferit un accident la filmări și a fost dus la spital. Producătorul serialului i-a mulțumit în mod special acestuia pentru eforturile depuse.

Accidentul a survenit în timpul filmărilor unei scene de acțiune pentru serialul “The Last Empress”. Choi Jin Hyuk va avea de interpretat rolul unui gărzi de corp a familiei imperiale. Actorul a avut o rană de 6-7 cm deasupra ochiului care a fost cusută cu 30 de copci. Agenția lui a spus că acesta se simte bine după ce a ținut comprese cu gheață toată noaptea, pentru a reduce inflamația de la arcada ochiului.

Starul a decis să participe la conferința de presă de a doua zi, pentru lansarea serialului în care joacă, cu un plasture care i-a ascuns cusăturile.

Producătorul Joo Dong Min a spus: „Toți actorii filmează cu pasiune. Au fost și multe scene periculoase. Astfel, Jin Hyuk a fost rănit. Toată lumea participă cu pasiune sinceră. Am filmat în Seul doar de două ori. Restul a fost filmat în alte locații. Totul este datorită membrilor personalului și actorilor noștri.”

“The Last Empress” are loc într-o realitate alternativă în care Coreea este condusă de o monarhie constituțională și va spune povestea unei actrițe muzicale care se căsătorește cu împăratul și este implicată în mai multe incidente, printre care și uciderea unui membru al familiei regale. Jang Nara va interpreta actrița muzicală care devine împărăteasa, iar Choi Jin Hyuk va juca rolul gardei de corp regale. Shin Sung Rok va juca rolul împăratul ui și Lee Elijah va juca rolul purtătorului de cuvânt al regelui.

Serialul va difuza primul său episod în 21 noiembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s