Lui Rowoon din SF9 nu i-a plăcut cum a jucat + povești despre colegii actori, trupă și planurile pentru 2019

Rowoon din SF9 este unul dintre actorii emergenți ai anului 2018, pe care îl încheie cu două roluri importante. El a acordat un interviu amplu despre filmările pentru K-Drama „Where The Stars Land„, la încheierea acestora, și vă oferim fragmente extinse din el.

Anul acesta publicul a devenit foarte curios de membrul SF9 Rowoon, care s-a ridicat brusc de la statutul de idol la cel de actor cu roluri importante. Presa a urmat și ea trendul și a acordat spații ample cu interviul acestuia, fiind probabil, curioasă, la fel ca și spectatorii, să afle mai mult despre un idol transformat peste noapte în actor.

Rowoon a vorbit despre atmosfera de pe platourile de filmare. El a spus: „Lee Je Hoon și Chae Soo Bin au luminat filmările. M-am simțit rău pentru că am făcut multe greșeli când am filmat. Sunt tipul care salvează ultimul episod, așa că nu l-am văzut încă, dar o să mă uit la petrecere în seara asta.”

El a menționat, de asemenea, cea mai memorabilă scenă. El a spus: „Scena în care am întâlnit un pacient de urgență este cea mai memorabilă. Am încercat să găsesc semnificațiile pentru că erau multe cuvinte pe care de obicei nu le foloseam. În timp ce eram în „Blind Date Coffee House”,  m-am apropiat de distribuție și am cerut sfaturi de la Yoo In Na. Mi-a acordat din timpul ei personal și m-a învățat scena asta la o cafenea. De aceea am reușit să închei cu bine.”

Rowoon a vorbit și despre chimia lui cu Chae Soo Bin. El a comentat: „Chae Soo Bin m-a așteptat foarte mult. N-am avut o experiență foarte bună și nu sunt foarte bun , așa că m-am împiedicat mult. La filmări, mi-a spus lucruri cum ar fi „Este bine”, mai degrabă decât „Fă asta, fă aia.” Cred că a fost o șansă să iasă o scenă bună „.

De asemenea, el a vorbit despre chimia sa bună cu Lee Je Hoon. El a spus: „M-am îndrăgostit de el în timp ce filmam drama. În loc să se poarte ca o celebritate, este o persoană bună. Mai am încă cartofii dulci pe care mi i-a dat când am împărțit camera de așteptare cu el.”

Când i s-a cerut să își dea o notă, Rowoon și-a dat 30 de puncte. El a explicat: „Sunt atât de jenat că au venit atât de mulți reporteri. Sunt împovărat de întrebarea dacă am jucat bine și dacă l-am interpretat bine pe Eun Seob. Din fericire, ei mă plac, așa că mă bucur. Dacă întrebați dacă sunt mulțumit de mine, nu sunt. De aceea [îmi dau] 30 de puncte.” 

Când a fost întrebat dacă regretă ceva, Rowoon a răspuns: „Dacă știam ceva mai mult despre dragoste și întâlniri, aș fi putut avea sentimente puțin mai serioase și mai profunde față de personajul Yeo Reum [personajul lui Chae Soo Bin]. [Vorbesc despre lucruri] cum ar fi să o urmăresc sau să îi arunc priviri din spate. Aș fi putut avea priviri mai profunde, dar a fost regretabil că am avut lipsuri în această parte.”

Despre filmările de la aeroport, a spus: „Când am un program cu grupul, folosesc aeroportul des, dar când m-am gândit la asta din punctul de vedere al unui angajat al aeroportului, a devenit diferit. Am intrat în locuri pe care oamenii obișnuiți și pasagerii de la aeroport nu le pot folosi și am realizat că mulți oameni lucrează din greu pentru a menține aeroportul în siguranță „.

Rowoon a menționat aproape cea mai grea parte din filmarea acestei drame. El a recunoscut: „Niciun moment nu a fost ușor. Am făcut tot ce am putut, indiferent dacă era o scenă mică sau mare, iar partea dificilă a fost înțelegerea lucrurilor grele. Cred că mi-a fost dificil să fac acest lucru pentru că ar trebui să îmi fie clare motivele acțiunilor și observațiile mele. Dacă mă întrebați ce am învățat de la a face acest lucru, nu sunt sigur ce am învățat clar, dar cred că ceea ce am învățat va reieși în mod natural în următorul meu proiect. În timp ce mi-am îmbunătățit abilitățile în timpul filmărilor, cred că am învățat cum să simt când citesc scenariul și să îl analize, așa că am mai multe gânduri și griji pentru când voi face următorul proiect. Cred că „Where The Stars Land” a fost o fundație bună pentru mine.”

Când a fost întrebat despre reacțiile membrilor săi, el a spus:Chani joacă și are mai multă experiență decât mine. L-am întrebat foarte mult [sfaturi]. I-am spus: „Filmările de astăzi au fost grele și mă îngrijorează cum va ieși”, iar el a spus: „Văzând cum ai jucat până acum, se pare că te descurci bine”, așa că am fost ajutat de asta. Membrii noștri nu mi-au spus că se uită la drama, dar ei o urmăreau fără ca eu să știu. Chiar mi-au memorat replicile. Am crezut că o urmăresc pentru că drama era distractivă, nu pentru mine.”

Rowoon a vorbit despre faptul a fi atât un idol, dar și un actor, spunând: „Este clar că nu pot renunța la niciuna dintre cele două. Deci nu cred că ar trebui să nejlijez niciuna dintre acestea. M-am întrebat cum aș face-o, dar nu trebuie să-mi fac griji. Trebuie doar să doresc să mă descurc bine și să mă bucur. A juca nu înseamnă că nu mă descurc bine în grupul meu și doar pentru că sunt în grupul meu nu înseamnă că nu pot juca. Încerc din greu să fac amândouă lucrurile.”

Apoi a adăugat cu umor: „Sunt ca un cameleon, așa că pe scenă capturez inimile fanilor mei și când joc încerc să fac tot ce pot chiar dacă este doar actorie”.

Rowoon a comentat: „Din moment ce sunt membru al SF9, sper să aibă un efect pozitiv și că numele SF9 va fi cunoscut dacă eu sunt cunoscut. Inițial, aveam de gând să-l folosesc pe Kim Rowoon, dar eram obișnuit să fiu numit [doar] Rowoon și m-am gândit că ar fi util pentru SF9. „

El a spus: „Am două obiective. Am unul pentru grupul meu și unul pentru mine. Fiecare obiectiv are pași. Scopul meu pentru grupul nostru este să urcăm ca nivel. Deci sper ca oamenii să mă vadă pe mine și pe membrii mei când facem următorul album. Sper că cei care mă văd ca Eun Seob se vor gândi „Eun Seob este un idol. Cine este în grupul său?” Membrii mei sunt cu adevărat frumo;i. Scopul meu ca un grup este ca toată lumea să ]i vadă pe membrii mei când mă văd pe mine.”

Apoi a continuat: „Ca individ, țintesc întotdeauna să am o minte pozitivă, dar am vrut să fac două drame în acest an. Am vrut cu adevărat să fac două pentru a câștiga experiență. Deci, scopul meu este de a avea o mulțime de experiență ca actor și de a juca un rol mic în multe lucrări cu satisfacție. Sunt încă doar ajuns pe jumătate acolo.”

Rowoon a rezumat anul 2018, spunând: „Sunt multe lucruri pe care am crezut că le voi face în 2018 și există unele lucruri care satisfac, dar unele nu. Sunt tipul care are regrete față de așteptările sale și credeam că regretul de după înseamnă nefericire. Ideile „De ce valorez eu doar atât? Am mai multe șanse decât alții, așa că de ce nu pot să o fac?” doar mi-au creat momente și mai grele. Cu toate acestea, era natural să am regrete. De fapt, 2018 a fost un an ocupat. Sper că anul 2019 va fi un an în care voi cânta, voi juca și voi juca mai mult pe scenă ca o vacă mai ocupată, mai harnică și mai muncitoare „.

Nu știu exact ce înseamnă vaca în cultura coreeană. O fi același lucru cu albinuța noastră harnică? Voi ce spuneți?

L-ați urmărit pe Rowoon în serialele sale din 2018?
Sursa

 

4 gânduri despre „Lui Rowoon din SF9 nu i-a plăcut cum a jucat + povești despre colegii actori, trupă și planurile pentru 2019

 1. Bubxy

  Nu l am urmarit, dar articolul acesta m a facut curioasa. Nu stiu foarte bine trupa SF9, pe Taeyang il recunosc cand il vad, dar cred ca ei ar merita sa fie mai cunoscuti. Imi plac raspunsurile lui Rowoon. 👍… Inteligent si sincer!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   daca nu ai vazut inca un serial cu Rowoon, iti recomand cel de dinaintea astuia la care face referire in articol, unde are un rol mai antrenant. See numeste „About Time” si are un rol fff funny si hot.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s