Rowoon din SF9 și Park Eun Bin cuceresc fanii cu interacțiunile drăguțe de pe platourile dramei ‘The King’s Affection’

Rowoon și Park Eun Bin vrăjesc internauții cu interacțiunile lor!

Pe o comunitate online, un internaut a făcut o postare cu titlu – „Ce fac protagoniștii în timpul pauzelor…” Apoi, a inclus mai multe poze cu idolul din trupa SF9 și actrița Park Eun Bin din spatele camerelor de filmare ale dramei The King’s Affection. În imagini, vedem că Rowoon și colega lui se distrează de minune.

În primele fotografii, Park Eun Bin explică la cameră că Rowoon o ridică și o folosește pe post de ganteră, atunci când nu are ce să ridice. Din câte putem observa, idolul din SF9 a ridicat-o cu ușurință de parcă ar fi o păpușă.

În următoarele poze, actrița și idolul trebuie să filmeze o scenă unde fug ca să se salveze. Însă în pauză, Park Eun Bin glumește, spunându-i cameramanului că e obositor să alerge în timp ce se preface că e rănită de o săgeată și că mai bine ar fi ca Rowoon să o ridice. Apoi, ar fi dat din picioare ca și cum ar alerga. Imediat după ce a zis asta, Rowoon a ridicat-o pentru a demonstra spusele actriței. La final, amândoi au izbucnit în râs.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Rowoon din SF9 și Park Eun Bin cuceresc fanii cu interacțiunile drăguțe de pe platourile dramei ‘The King’s Affection’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s