Premiile „GAON Music Awards” anunță data evenimentului + organizatorii renunță la voturile online

Reprezentanții clasamentului coreean GAON, care este echivalentului lui Billboard în Statele Unite și Oricon în Japonia, au anunțat existența celei de-a 8-a ediție a festivității de premiere „Gaon Chart Music Awards”.

Potrivit rapoartelor din 3 decembrie, premiile vor avea loc pe 23 ianuarie, cu o lună mai devreme decât de obicei. De asemenea, s-a dezvăluit că organizatorii au renunțat la voturile online, prin urmare, premiile vor fi acordate în mod corect, fără participarea fanilor.

După cum știți deja, GAON premiază 12 cele mai bune melodii din fiecare an. Melodia care a reușit să adune cele mai bune vânzări digitale în luna în care a fost lansată, aceea este premiată. De asemenea, premiază cele mai bune 4 albume. Pentru fiecare trimestru din an se premiază câte un album. Albumul cu cele mai multe vânzări fizice primește trofeu.

Cei care sunt la curent cu statisticile de la GAON știu deja care sunt câștigătorii acestor categorii, sau cel puțin bănuiesc care ar putea fi aceștia.

După ce au aflat veștile, internauții coreeni și-au exprimat entuziasmul, subliniind faptul că în sfârșit vor fi acordate premii pe merit.

  1. În sfârșit, festivitatea renunță la voturile inutile ale fanilor. Sper că acest lucru va influența în mod pozitiv corectitudinea alegerii învingătorilor, iar premiile vor fi obținute doar de cei care le merită cu adevărat. Dacă totul va decurge bine, GAON își va face imaginea mult mai bună și va spori credibilitatea.
  2. Impresionant, sună atât de bine. Sper că și alte ceremonii vor renunța la voturi online.
  3. Sunt fericită să aud asta. Ceremonia GAON este destul de autoritară, deoarece are propriile sale clasamente și ține cont doar de vânzări. Diferă de alte premii, bazate în principal pe aplicații muzicale și pe platforme.
  4. În sfârșit, fanii ARMY pot lua o pauză pentru a se odihni și a se bucura de show.
  5. Slavă Domnului!
  6. „MAMA (Mnet Asian Music Awards)”, te rog, învață de la GAON!
  7. GAON, de ce a trebuit să treacă atât de mult timp pentru a ajunge la această decizie? Trebuia să procedezi astfel de la bun început!
  8. Cel puțin nu vor exista războaie între fandomuri cu privire la tema „voturi fraudate”
  9. Toate astea se întâmplă după scandalul de anul trecut. Au învățat o lecție bună! De această dată nu vor putea să trișeze în legătură cu BTS.
  10. Da, în sfârșit! Se va ține cont de vânzări!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s