[CCC] YG e cea mai de încredere agenție când vine vorba de muzică?

Imagini pentru YG ARTISTS 2018

Recent, pe comunitate online Pann, internauții coreeni s-au adunat pentru a discuta despre agențiile k-pop cu cea mai de încredere muzică. După ce au analizat mai bine melodiile lansate în ultima vreme, utilizatorii de site-uri de socializare au ajuns la concluzia că YG Entertainment lansează muzică de înaltă calitate.

Doar în 2018 artiștii de la YG au lansat cel puțin 6 hituri mari, printre care „Love Scenario” de la iKON„Road Flower” de la Big Bang, „Everyday” de la WINNER„Ddu-du Ddu-du” de la Black Pink„SOLO” de la Jennie și „Fiance” de la Mino.

Reacția internauților coreeni:

[+92, -0] Mulți oameni le ascultă melodiile, neștiind dacă artiștii sunt de la YG sau nu

[+88, -2] YG oferă artiștilor săi puține revenire, în schimb, melodiile sunt întodeauna de înaltă calitate.

[+84, -4] Serios, poți avea încredere în muzica YG-ului …

[+50, -3] Nu-mi plac artiștii de la YG, dar am încredere în ei când vine vorba de muzică.

[+43, -1] YG a avut întotdeauna o astfel de imagine, publicul are încredere în muzica de la YG. Când YG era o agenție mică, având artiști precum Gummy, Big Mama, Se7en și One Time, era deja cunoscută ca o companie cu muzică bună. Apoi a cunoscut succes uriaș cu  Big Bang și 2NE1, iar acest lucru a confirmat și mai mult imaginea YG-ului. La moment, acest lucru este continuat de WINNER, iKON, Black Pink, Akdong Musician și Lee Hi. Artiștii de la YG au avut multe scandaluri, dar nu puteți nega faptul că muzica lor are eca mai mare priză și recunoaștere din partea publicului. Muzica de la YG este de încredere. Dacă nu ești de acord cu acest lucru, ori ești adolescent, ori pur și simplu nu ai experiență de viață..

[+38, -3] Artiștii de la YG au cele mai în trend melodii dintre toți idolii.

[+31, -1] Când vine vorba de muzică, YG e cu adevărat cea mai bună agenție

[+25, -1] Acest lucru a început cu Big Bang. Trupa a devenit populară, lansând trei hituri mari unul după altul „Lies”, „Haru Haru” și „Sunset Glow”. 2007 – 2008 au fost anii lui Big Bang. Piesele lui 2NE1, de asemenea, au fost foarte bune la vremea lansării, iar ace lucrust a ajutat la formarea stilului muzical al agenției YG. Muzica WINNER nu corespunde stilului YG, dar melodiile sale sunt foarte bune, prin urmare trupa e populară.

[+24, -3] Nu doar melodiile sunt bune, artiștii înșiși se descurcă bine cu ele. În cazul lor, cântecul și artistul par să fie făcute unul pentru altul.

[+21, -3] YG păstrează această imagine încă de pe vremea lui Big Bang si 2NE1. Personal, găsesc muzica de la Big Bang, iKON și WINNER unică și mai bună decât a alor trupe, și asta datorită faptului că membrii singuri o produc.

Sunteți de acord cu cele susținute de coreeni?

sursa

12 gânduri despre „[CCC] YG e cea mai de încredere agenție când vine vorba de muzică?

 1. krl1264

  Parcă sunt de acord, dar mi se pare că au studiat doar muzica de la artiștii/agențiile mai populare. Melodii bune sunt și la agenții mai mici, și doar unele fandomuri știu de asta

  Apreciază

  Răspunde
   1. complexity

    Nu inteleg de ce te aprinzi asa Jesus fiecare poate zice ce vrea mai ales că ti’am explicat contextul în care m-am referit, iar tu se pare ca treci de la x la d de parcă te’am întrebat 😂😂😂😂

    Apreciază

    Răspunde
  1. hyunamyou

   Dar nu m-am aprins deloc, draguta, daca asta inseamna pt tine aprindere, e problema ta. Poti sa spui ce vrei, dar pot si eu sa raspund, mai ales daca vad o prostie. Eu una pur si simplu am fost surprinsa de comentariul tau si ti-am explicat de ce.

   Apreciază

   Răspunde
  2. hyunamyou

   Fenomen esti tu ca nu esti in stare sa pricepi care a fost problema aici. Si nu trebuie sa o ceri, cum am spus, oamenii au tot dreptul sa raspunda, Postezi un comentariu public, deci ar trebui sa te astepti si la raspunsuri.
   Si vorbeste in engleza sau romana, este stupid sa le amesteci asa, nu vrei sa stii ce parere am eu despre persoanele care fac asta:)
   Am spus tot ce aveam de spus, asa ca pa:))

   Apreciază

   Răspunde
 2. hyunamyou

  Adevarul este ca sunt multe plangeri despre YG, dar cand vine vorba de muzica, nu prea ai ce sa zici, sunt buni. Majoritatea fanilor carora le plac un grup YG, nu sunt dezamagiti niciodata de revenirile lor, chiar daca sunt mai intarziate. Sunt unul dintre acesti fani. Daca vorbesc de alte companii, sunt melodii care imi plac, sunt altele care nu imi plac.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s