Jin Goo și Seo Eun Soo vor fi parteneri într-o nouă K-Drama JTBC!

Cei doi actori vor face echipă pentru remake-ul serialului japonez “Legal High”.

Drama va spune povestea a doi avocați complet diferiți. Go Tae Rim este un avocat cu o rată de succes de 100% care știe cum să se joace cu legea, iar Seo Jae In este un avocat debutant care crede în lege și dreptate. Seria se va baza pe drama japoneză din 2012 cu același nume.

Jin Goo va prelua rolul lui Go Tae Rim, cu o limbă ascuțită atunci când trebuie și poate fi plin de aroganță, dar are și 100% succes în cazurile sale. Este tipul de persoană care crede că scopul cazurilor este de a câștiga și că dacă pierzi nu mai poți fi de avocat și nici ființă umană. El este atât de talentat încât, atâta timp cât îți permiți taxele ridicate pe care le percepe, garantat vei câștiga cu el.

Seo Eun Soo va juca rolul lui Seo Jae In, care poate nu a avut cele mai mari note în clasa ei, dar atunci când vine vorba de a căuta dreptate este mai mult decât devotată cauzei sale. Ea vrea să fie un avocat just care îi ajută pe cei care au nevoie, dar când se confruntă cu realitatea mentalității sociale că „un avocat care nu poate câștiga este inutil”, ea riscă totul și face echipă cu Go Tae Rim.

“Legal High” va avea premiera în luna februarie. Ce părere aveți despre rolurile în care au fost distribuiți acești doi actori fresh și talentați?

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s