EXO își arată numeroasele talente în noul preview pentru „Knowing Brother”

Watch: EXO Shows Off Their Many Talents In New “Ask Us Anything” Preview

EXO se întoarce la Knowing Brother de pe canalul JTBC.

Pe 15 decembrie, show-ul a difuzat un preview al episodului plin de acțiune de săptămâna viitoare, care îi va avea pe membrii EXO ca invitați.

În preview-ul proaspăt lansat, membrii EXO demonstrează că au multe talente. Grupul începe dansând pe recenta lor melodie de titlu „Tempo„, după care Sehun încearcă să îl învețe pe Lee Soo Geun cum să filmeze o scenă de luptă.

Folosind cunoștințele pe care le-a acumulat în timp ce filma pentru producția web Dokgo Rewind, Sehun a explicat „Dacă vrei să filmezi o scenă de acțiune, trebuie să lucrezi împreună (cu partenerul tău).” Apoi îl instruiește pe Lee Soo Geun să lovească cu piciorul drept în față, iar comediantul se conformează – cu rezultate neașteptat de amuzante.

D.O a impresionat, apoi, echipa „Knowing Brother” demonstrându-și îndemânarea la dansul step dobândită când filma pentru Swing Kids. După, Kai le spune membrilor distribuției „Dacă îi ceri (lui D.O.) să facă lucruri precum aegyo, el încarcă să se eschiveze.Kang Ho Dong răspunde arătându-și propriul aegyo, iar D.O îi face pe toți să râdă imitându-l.

Chanyeol și D.O cântă un cover al melodiei Billionaire de la Travie McCoy, iar Kai profită de oportunitate pentru a-și arăta legendarul său talent la dans. În sfârșit, preview-ul se termină cu Baekhyun și Chen care fac un trio cu Min Kyung Hoon.

Episodul cu EXO din „Knowing Brother” se va difuza pe 22 decembrie la ora 21:00 (Coreea de Sud). În timpul rămas, verificați noul preview de mai jos!

Sursa: Soompi

5 gânduri despre „EXO își arată numeroasele talente în noul preview pentru „Knowing Brother”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s