Fanii sunt supărați de tratamentul primit de Seventeen la „MAMA 2018”

Fanii trupei Seventeen s-au arătat dezamăgiți de atitudinea pe care au avut-o organizatorii cu privire la grup, în special în timpul prestației sale.

Pe 14 decembrie, la AsiaWorld-Expo din Hong Kong a avut loc cea de-a treia parte a festivității de premiere „2018 Mnet Asian Music Awards”. La eveniment a participat și trupa Seventeen, obținând premii pentru „Cel Mai Bun Dans al unui Grup Masculin” și „Cel Mai Bun OST”.

Pe lângă faptul că a luat premii, grupul de la Pledis Entertainment a evoluat în premieră cu melodia „Getting Closer”, demonstrând coregrafia ei puternică și energică. Din păcate, câteva momente frumoase au fost pierdute din cauza problemelor legate de camera de filmat.

Potrivit fanilor, momentul lui Seventeen a avut de suferit de pe urma lucrului de proastă calitate a operatorilor. În plus, au criticat personalul de la Mnet„Aveau intenția de a le filma doar picioarele?”, „Doar anulează MAMA”, „Și sunetul a fost teribil”, „Au avut, de asemenea, probleme cu camera de filmat chiar și în Japonia”, „Au avut repetiții? Acest lucru este teribil” și multe altele.

Credeți că fanii au dreptate? Urmăriți prestația de mai jos și spuneți-ne părerea voastră!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s