11 melodii K-Pop perfecte pentru acest Crăciun

11 K-Pop Tracks For Your Perfect Winter Holiday Playlist

Adesea, vedem că în preajma sărbătorilor suntem mai fericiți fără să ne dăm seama, iar anul acesta nu face excepție de la regulă.

În momente ca acestea, nu există nici o modalitate mai bună de a intra în spiritul Craciunului decât prin ascultarea unor melodii specifice perioadei. Iată câteva dintre cele mai bune melodii K-pop, perfecte pentru acestă perioadă magică.

BTOB – “The Winter’s Tale”

Scrisă de membrii Hyunsik și Ilhoon, „The Winter’s Tale” este o melodie drăguță care îţi va face ziua mai bună. Băieţii cântă despre găsirea fericirii şi uitarea sentimentelor ce au mai rămas pentru fosta iubire. Trupa BTOB a reușit, în același timp, să creeze şi o coregrafie adorabilă pentru melodie.

LABOUM – “Winter Story”

O orchestră alcătuită din 64 de persoane a contribuit la multitudinea de sunete pe care le conține piesa „Winter Story” de la LABOUM din 2016. Vocile minunate ale fetelor au creat o melodie care te face să te simți ca în poveștile de iarnă!

GOT7 – “Miracle”

În contrast cu atmosfera plină de bucurie a piesei anterioare de iarnă, „Confession Song„, prin lansarea melodiei ,,Miracle”, trupa a cântat prin versurile lor cât de norocoși sunt că fanii fac parte din viața lor. Fiţi atenţi, clip emoţionant!

Red Velvet – “Wish Tree”

În 2015, trupa Red Velvet a lansat “Wish Tree” pentru proiectul agenției SM,Winter Garden”. Vocile dulci ale fetelor cântă în această baladă pop despre dorința de a fi mereu împreună cu persoana iubită.

Jo Kwon, Lim Jeong Hee, Joohee, RM, Jungkook – “Perfect Christmas”

RM și Jungkook din BTS împreună cu foști artisți ai agenției Big Hit, Lim Jeong Hee, Jo Kwon din 2AM și Joohee din 8eight au colaborat pentru ,,Perfect Christmas” în 2013. Vocile lor diferite se împletesc perfect, iar rappul lui RM a adus un plus de culoare piesei.

Zion.T – “Snow” (Feat. Lee Moon Sae)

Tonurile vocale unice ale lui Zion.T și Lee Moon Sae se unesc în această piesă populară din 2017. Melodia este perfectă pentru a fi ascultată cu o ciocolată fierbinte într-o zi rece.

Girls’ Generation-TTS – “Dear Santa”

Sub-grup trupei legendare Girls’ Generation, TTS, a primit foarte multă dragoste prin albumul lor de Crăciun lansat în 2015. Melodia de titlu ,,Dear Santa” a început ca o baladă, dar pe parcurs se schimbă surprinzător într-un colind. O melodie încântătoare care nu devine veche!

EXO – “For Life”

EXO a lansat albume speciale de iarnă aproape în fiecare an, totul a început cu ,,Miracles in December” în 2013, așa că trupa mereu ne bucură cu melodii extraordinare care ne încântă inima. Din albumul lor din 2016, avem piesa ,,For Life”, o baladă extraordinară cu versuri care povestec despre dragostea care te face să ai ochi pentru o singură persoană.

TWICE – “Merry & Happy”

Din albumul lor reîmpachetat cu același nume a fost nascută melodia ,,Merry & Happy”! Aceasta înveselește pe toată lumea în perioada Crăciunul, iar personalitățile adorabile ale membrelor trupei TWICE aduc zâmbetul pe buze tuturor.

Roy Kim – “It’s Christmas Day”

Cu vocea lui incredibil de suavă, Roy Kim a capturat inimile tuturor din primul vers al melodiei. Lansată în 2014, ,,It’s Christmas Day” aduce căldură în zilele friguroase.

TVXQ – “Magic Castle”

Magic Castle ” este o baladă legendară în Coreea care a fost lansată original în 1994 de duoul The Classic. TVXQ a refăcut melodia în 2014, fiind perfectă pentru Crăciun. Cântecul sigur îi face pe fanii K-Pop nostalgici.

Care este melodia voastră preferată în perioada Craciunului?

Sursă

4 gânduri despre „11 melodii K-Pop perfecte pentru acest Crăciun

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s