K-drama „Blue Eyes” oferă mai multe informații despre rolurile lui Jang Ki Yong și Nana

Jang Ki Yong revine într-un rol principal și va juca alături de Nana în serialul polițist OCN  „Blue Eyes”, iar rolurile lor promit să ne ofere un duo exploziv!

„Blue Eyes” este povestea unui asasin perfect și al unei femei detectiv care trebuie să îl prindă. K-drama va avea în centru trei personaje: un om abandonat de diavol, o femeie crescută de diavol și un client care îi urmărește pentru răzbunare. Omul abandonat de diavol ucide pentru a-și găsi familia, în timp ce femeia crescută de diavol este un detectiv care îl urmărește de dragul iubitului său mort.

Regizorul va fi Nam Sung Woo, care a regizat și „100 Days My Prince”, iar cei doi scenariști sunt Son Hyun Soo și Choi Myung Jin.

Jang Ki Yong va interpreta rolul lui Kim Soo Hyeon, un asasin profesionist care poate transforma orice într-o armă pe care o poate utiliza cu ușurință. Identitatea lui obscură îl face o alegere primordială pentru bandele și organizațiile din multe țări. Cu toate acestea, deși are probleme  relațiile interumane și pretinde că nu îi pasă de oameni, pe ascuns este cineva care dorește o relație apropiată cu cineva.

Nana o joacă pe Do Hyeon Jin, un detectiv as. Hyeonjin este o femeie atrăgătoare, talentată, care nu tolerează nedreptatea, dar este destul de generoasă încât să închidă ochii la o minciună nevinovată. Ea are încredere în intuiția ei excelentă, dar înțelege, de asemenea, că este necesară și o muncă riguroasă. Deși personajul ei poate părea rece din exterior, ea poate da dovadă de multă empatie față de cei din jurul său.

Deocamdată nu au fost oferite mai multe informații despre persoana numită „diavol”, care l-a abandonat pe  Kim Soo Hyeon și a crescut-o pe Do Hyeon Jin.

Cumva serialul aduce, din povestea de până acum, cu povestea lui Jang Ki Yong din serialul „Come And Hug Me”, însă tema pare a fi una foarte bună și incitantă. Voi ce părere aveți?

Sursa: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s