Președintele Coreei de Sud menționează numele trupei BTS în discursul de anul nou

În discursul de început de an despre starea națiunii, Președintele Moon Jae In a recunoscut rolul industriei de divertisment și a spus că susținerea acesteia va fi o prioritate de pe agenda sa.

La 10 ianuarie, la Casa Albastră a avut loc o conferință de presă cu ocazia anului nou. În discursul său, președintele Moon Jae In și-a împărtășit speranța de a extinde impactul global al culturii coreene și a menționat BTS pentru a-și susține declarația.

El a spus: „Cu mândrie față de cultura noastră, mă voi asigura că este folosită pentru a continua agenda industriei în viitor, astfel încât fiecare cetățean să se poată bucura de un sentiment de împlinire”.

El a continuat: „Mulți străini sunt foarte entuziasmați de K-pop, cum ar fi BTS, și de  dramele coreene. Voi depune eforturi pentru a stabili un mediu de concurență loială în care crearea celei de a doua generații de BTS și a treia generații de Hallyu este posibilă, iar în care creatorii vor primi tratamentul adecvat pe care îl merită”.

Moon Jae In a concluzionat: „Scopul meu pentru acest an este acela de a face ca fiecare cetățean să simtă în viața de zi cu zi că agenda politică a guvernului nostru se îndreaptă în direcția cea bună„.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s