Lee Yi Kyung, Sohee, Moon Ga Young, Kim Ye Won & alții vor juca în sezonul 2 din „Welcome To Waikiki”!

Sezonul 2 al K-dramei „Welcome To Waikiki” anunță un casting prețios!

Echipa de tineri care va juca în noua serie Waikiki a fost stabilită în mare parte. Din sezonul 1 se reveni doar actorul Lee Yi Kyung. Personajul său revine în pensiunea pe care o administra împreună cu prietenii săi înainte, denumită „Waikiki”, care este din nou în pericol să falimenteze (nimic nou sub soare!). El și prietenii lui din facultate din sezonul 1 s-au mutat, iar acum personajul interpretat de Lee Yi Kyung, Lee Jun Ki, caută colegi din liceu pe care să îi convingă să se mute cu el.

Primul prieten naiv din liceu al lui Jun Ki care se mută la „Waikiki” este Cha Woo Sik, interpretat de Kim Sun Ho. Woo Sik este un fost idol, rămas anonim, și încă un muzician aspirant, un prieten sărac dar cu atitudine. Lui Woo Sik i se alătură Kook Ki Bong, jucat de Shin Hyun Soo. Un fost aspirant talentat de baseball, Ki Bong care este, de asemenea, în pragul falimentului din cauza investițiilor falimentare pe care le-a făcut în trecut.

Alături de acești rezidenți din Waikiki, actrițele Moon Ga Young, Sohee și Kim Ye Won vor interpreta rolurile principale de sex feminin, în rolurile surorilor mai mari sau ale prietenilor băieților din casă.

Welcome To Waikiki” va fi difuzat începând cu luna martie.

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s