Park Shin Yang suferă o intervenție chirurgicală de urgență

Park Shin Yang a suferit o intervenție chirurgicală de urgență! În plus, există zvonuri precum că actorul are în prezent probleme cu producătorii „My Lawyer, Mr. Jo 2„.

Pe data de 24 ianuarie, agenţia ce îl reprezintă pe Park Shin Yang a declarat: „Park Shin Yang a avut o operație la spateîn această dimineaţă. Operația s-a încheiat cu succes și în prezent actorul se află în mijlocul recuperării”. A fost, de asemenea, raportat că drama KBS ”My Lawyer, Mr. Jo 2” va întârzia cu 2 săptămâni din cauza operației.

Zvonurile spun, însă, cu totul altceva, susținând că actorul nu a suferit deloc intervenții chirurgicale. O sursă media a afirmat: „Deși a fost raportat că Park Shin Yang va avea intervenții chirurgicale de urgență, nu a fost cazul. Acesta s-a rănit după ce a coborât scările în timpul filmărilor. Şi credem că situaţia s-a agravat, acesta având deja probleme cu spatele”. De asemenea, s-a spus că Park Shin Yang și producătorul Han Sung Woo din ”My Lawyer, Mr. Jo 2” au avut un conflict, fapt ce l-a determinat pe actor să decidă să ia o pauză. Cu toate acestea, reprezentanții dramei au spus că nu este adevărat.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s