“Haechi” prezintă un trailer sângeros, un bromance interesant și postere

K-drama “Haechi” se apropie de primul său episod în îl vom putea revedea pe micile ecrane pe Jung Il Woo pentru prima dată după revenirea din armată.

Dacă vă amintiți, povestea pe care o joacă Jung Il Woo este despre un prinț (Yeoning) care nu este recunoscut din cauză că mama lui nu este o persoană nobilă. Acesta va încerca, alături de o echipă de apropiați, să își impună poziția și să reformeze societatea din regat. În rolul principal feminin al serialului va juca Go Ara, iar al doilea protagonist masculin va fi interpretat de Kwon Yool.

Jung Il Woo și Kwon Yool vor forma un „bromance” pe care publicul îl așteaptă cu mult  interes. În imaginile de mai jos puteți vedea primele imagini ale celor două personaje și chimia lor. Cei doi vor avea o frăție mai puternică decât legăturile de sânge.

De asemenea, vă invităm să urmăriți și noile postere, dintre care unul care conține o schemă a legăturilor complicate dintre personaje, precum și un nou trailer întunecat și sângeros care arată o societate condusă cu violență și nedreptate. Din filmuleț se distinge imaginea lui Go Ara, care va porni probabil pe urmele criminalilor, pentru a descoperi adevărul.

“Haechi” va avea premiera în 11 februarie.

Surse: soompi, hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s