Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun, ex-The East Light, cer ca fosta agenție să îi plătească

Foștii membri ai grupului The East Light Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun au depus o cerere de arbitrare cu privire la salariile neplătite de către agenția Media Line.

La 13 februarie, avocatul care îi reprezintă pe frații Lee a declarat: „Am prezentat o solicitare Consiliului de Arbitraj Comercial din Coreea. Contractul exclusiv cu Media Line a inclus o clauză de arbitraj și urmărim acest proces. „

Avocatul, al cărui nume este Jung Ji Suk, a continuat: „Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun nu au primit nicio plată în timpul promoțiilor din perioada 2016-2018. Am depus o cerere de arbitraj pentru a verifica dacă au existat probleme cu procesul de plată .“

Avocatul a dat, de asemenea, o declarație privind pornirea unui proces împotriva directorului companiei Media Line Kim Chang Hwan și a președintelui companiei, Lee Jung Hyun, pentru defăimare: „Am finalizat etapa de investigații pentru reclamant. Plângerea se bazează pe conferința de presă susținută de Kim Chang Hwan. Cred că rezultatele vor ieși în viitorul nu prea îndepărtat.”

În octombrie 2018, Lee Seok Cheol a ținut o conferință de presă pentru a declara că a fost abuzat fizic și verbal de producătorul de muzică Moon Young Il de mai multe ori timp de mai mulți ani. De atunci, Moon Young Il a fost arestat și este în prezent deținut sub acuzația de agresiune continuată. În ianuarie, Kim Chang Hwan a fost acuzat fără a fi reținut pentru abuz de minori și  ajutarea la abuzul de minori.

Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun au respins declarațiile pe care fosta lor agenție și alți membri ai trupei The East Light le-au dat împotriva lor în conferința lor de presă.

Prima înfățișare în acest caz va avea loc în data de 5  martie.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s