Seungri din Big Bang vorbește despre fotografia în care apare alături de un dealer de droguri

Problemele de imagine ale lui Seungri nu par să se termine! După scandalul legat de clubul pe care îl deține și retragerea lui de la conducerea acestei afaceri și de la afacerea cu ramyeon, pe internet a început să circule o fotografie a lui cu o angajată despre care se presupune că distribuia droguri în clubul său.

După cum spuneam și mai sus, membrul Big Bang a demisionat recent din funcția de director al clubului „Burning Sun” în mijlocul unui scandal care a implicat acuzații legate de droguri și agresiuni fizice. El a răspuns cu privire la o fotografie în care apare cu o fostă angajată de la clubul său despre care se bănuiește că a distribuit droguri clienților din local. Fosta angajată este o femeie chineză cunoscută sub numele de Aena și a lucrat la club în trecut ca străin aflat ilegal în Coreea de Sud.

Idolul K-pop a spus că nu o cunoaște pe persoana respectivă și că nu-și  poate aminti cu cine face fotografii, deoarece este obișnuit ca mulți fani să vină la el și să îi ceară să facă poze cu el.

Mai jos este declarația sa:

„Nu o cunosc personal persoana din fotografie. Fotografiile pe care le fac cu fanii mei ajung de obicei undeva pe internet și pe rețelele de socializare. Mulți oameni din club au venit adesea la mine și mi-au cerut să facem o fotografie împreună. Și de obicei, nu ezit să le ofer acestă oportunitate.”

Autoritățile sud-coreene încearcă acum să  o contacteze pe Aena pentru a extrage mai multe informații legate de acest scandal.

Sursa

2 gânduri despre „Seungri din Big Bang vorbește despre fotografia în care apare alături de un dealer de droguri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s