Siwon din Super Junior & Lee Yoo Young joacă roluri de escroc și polițistă care sunt soț și soție în ”My Fellow Citizens”

K-Drama ”My Fellow Citizens” dezvăluie primele teasere mai mult decât comice ale personajelor principale (Siwon din Super Junior & Lee Yoo Young), doi soți care se mint unul pe celălalt cu privire la joburile pe care le au.

”My Fellow Citizens” este o comedie despre escrocul Yang Jung Guk (interpretat de Choi Siwon din Super Junior), care din cauza mai multor incidente își depune candidatura pentru un loc în Adunarea Națională, și soția lui Kim Mi Young (jucată de Lee Yoo Young), care este ofițer de poliție.

În prima teaser al dramei, Choi Siwon trimite un mesaj care apare pe ecranul telefonului soției sale Lee Yoo Young, întrebând-o unde este. Ea îi răspunde că este în birou, când, de fapt, aceasta urmărește un criminal. Când ea îl întreabă soțul ei ce face, el îi răspunde că este pe punctul de a încheia o afacere, când, de fapt, este urmărit de oamenii pe care el i-a escrocat de bani.

Cei doi se întâlnesc în mod neașteptat și se întreabă unul pe altul ce fac. Ea minte că a plecat de la muncă devreme, în timp ce el spune că întâlnirea lui a fost anulată. Cei doi merg apoi braț la braț pentru a mânca împreună, dar între ei se nasc deja suspiciuni.

În cel de-al doilea teaser, Choi Siwon se descrie ca fiind doctor, avocat și om de afaceri înainte de a se așezz în fața unui creditor privat Park Hoo Ja (jucată de Kim Min Jung).

Ea îi spune: „A trecut ceva vreme. Nu este nevoie de o conversație lungă. Yang Jung Guk, trebuie să faci o treabă.” El o întreabă de ce ar trebui să o facă, dar imediat după acceptă, văzând oamenii din jurul lui. La întrebarea cine este ținta, ea răspunde: „Cetățenii?” Și camera de filmat se apropie apoi de clădirea Adunării Naționale (Parlamentul coreean).

După toate aparențele, escrocul interpretat de Siwon va primi ca misiune să îi păcălească pe cetățenii coreeni, pentru a primi un împrumut mare de bani.

“My Fellow Citizens” va avea premiera în 1 aprilie (nu este o păcăleală!)

Vă este dor de Siwon?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s