Actrițe care au avansat cu succes de la roluri mici la cele principale

Actresses Who Successfully Transitioned From Being Supporting Characters To Lead Roles

Iar singurele care atrag atenția în drame și filme sunt nimeni altele decât actrițele din rolurile principale.

Aceste actrițe au fost cândva în roluri secundare, dar abilitatea lor actoricească de lăudat și caracteristicele unice au făcut posibilă avansarea la rolurile principale. În continuare, sunt câteva actrițe care au trecut cu succes de la rolurile secundare la cele principale:


Honey Lee

Actrița a câștigat titlul de Miss Coreea în anul 2006 și a apărut în mai multe drame și filme ca actriță secundară, cum ar fi „Pasta” și „Iron Daughters-In-Law”. Recent, ea a devenit actriță principală în filmul „Extreme Job” și drama „The Fiery Priest”.


Yoo In Na

Yoo In Na a avut roluri secundare în drame ca „Secret Garden” și „My Love From The Star”. Ea a obținut multă iubire după ce a jucat un rol de „girl crush” în „Goblin” și „The Greatest Love”. La moment, actrița joacă rolul principal în drama „Touch Your Heart”.


Kim Ji Won

Kim Ji Won este faimoasă pentru înfățișarea ei drăguță, expresiile faciale și modul ei unic de a vorbi. Ea a jucat în rolul secundar în drama de top „Heirs”, dar faima ei a crescut brusc cu rolul ei „girl crush” din drama „Descendants of the Sun”, obținând rolul principal în drama „Fight My Way”.


Lee Sun Bin

Lee Sun Bin a debutat ca actriță prin drama chineză „Saint Wang Xizhi”, unde a jucat și Kim Tae Hee. Chiar dacă Sun Bin a avut un rol secundar, ea și-a creat constant o cale spre roluri principale cu talentul ei puternic de actorie. Ea a apărut în drama „Sketch” cu Rain, jucând rolul principal.


Nana

Nana a început ca o membră After School și începuse să apară în mai multe drame. Ea a jucat roluri secundare la început, dar abilitățile ei actoricești superioare i-au adus rolurile pricipale. Nana va juca rolul principal în drama „Kill It” de pe OCN.


Jo Bo Ah

Jo Bo Ah este una din actrițele care au trecut cu succes de la rolurile secundare la cele principale. Ea a debutat în drama „I live In Cheongdan-dong” cu un rol mic, dar recent a obținut rolul principal în drama „My Strange Hero”.


Chae Soo bin

Chae Soo Bin a fost luată de compania ei de pe stradă și a început cu roluri mic în drame și filme. După ce s-a demonstrat talentul și potențialul ei, a obținut roluri mai mari, cum ar fi rolurile ei din dramele „I Am Not A Robot” și „Where Stars Land”.


Lee Se Young

Această actriță-copil a început jucând versiuni mai tinere ale eroilor principali. Cu experiența ei puternică în actorie, ea a fost aleasă să joace rolul reginei în drama de pe tvN „The Crowned Crown”.


Shin Hye Sun

Shin Hye Sun este una din primele exemple de actrițe ce au început cu roluri mici avansând până la rolurile principale. Primul ei rol principal a fost în drama „My Golden Life”, jucând în continuare roluri mai în alte producții.


Esom

Și ultima de azi este Esom, care a trecut de la roluri minore la rolurile eroilor principali. Ea e cunoscută prin rolul ei principla din drama „Scarlet Innocence” din 2014, pentru care a fost nominalizată la premiul Cea Mai Bună Actriță Nou-Venită la diferite ceremonii de premiere. De asemenea, ea va apărea în drama „Save Me 2”.

Care actrițe sunt preferatele voastre?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s