Park Sung Hoon se alătură lui Nana, Choi Jin Hyuk și Son Hyun Joo în K-drama “Justice”!

Serialul “Justice” tocmai a adăugat un nume extrem de interesant în distribuția sa principală: „ginerele națiunii”, actorul Park Sung Hoon!

„Justice” va spune povestea unui avocat numit Lee Tae Kyung (interpretat de Choi Jin Hyuk), care face o înțelegere cu diavolul pentru a se răzbuna, și a lui Song Woo Yong (interpretat de Son Hyun Joo) care devine în mod intenționat rău cu familia sa.

Drama este un thriller social care îi plasează pe acești doi bărbați într-un caz de dispariții în serie a unor actrițe, dezvăluind partea ascunsă a VVIP-urilor coreene. Acesta va fi adaptat dintr-un roman web popular publicat de Jang Ho în 2017 și va combina forțele creative ale scenaristului „School 2017” Jung Chan Mi și regizorului Jo Woong.

Park Sung Hoon, a cărui popularitate a crescut imens odată cu serialul „My Only One”, va prelua rolul Tak Soo Ho, un vicepreședinte simplu și ușor abordabil al unei companii mari. Tak So Ho a câștigat interesul publicului pentru imaginea sa simplă și solidă. Din acest motiv oamenilor le e greu să îl perceapă ca pe un chaebol de a doua generație, care este proprietarul real al grupului Jung Jin, una din primele 10 companii din lumea financiară din Coreea de Sud. Cu toate acestea, nimeni nu știe despre adevărata lui personalitate care stă ascunsă în spatele atitudinii sale corecte. Tak Soo Ho,  o personalitate secretă, va ridica tensiunea printre spectatori, deoarece e amestecat în relația proastă dintre Seo Yeon Ah (jucată de Nana) și Lee Tae Kyung.

Anul trecut, Park Sung Hoon a câștigat premiul „Cel mai bun actor” la Premiile Drama 2018 KBS pentru rolul său în „My Only One” și „Black Knight„. În special, el a lăsat o impresie profundă spectatorilor în „My Only One” fiind denumit „ginerele națiunii”, Jang Go Rae. Prin rolul său Tak Soo Ho din „Justice”, se așteaptă ca acesta să prezinte noi talente și șarmuri ale sale, cu experiența lui diferită din drame, film și din teatru.

De asemenea, spectatorii și-l pot aminti din K-drama „Rich Man, Poor Man” cu Suho din EXO.

Personalul de producție a împărtășit: „Park Sung Hoon, care și-a demonstrat aptitudinile stabile în fiecare proiect, va lucra împreună cu Choi Jin Hyuk, Son Hyun Joo și Nana. [Drama] este construită cu o linie de caractere principale puternice, care vor arăta cea mai bună sinergie.”

Vă place de Park Sung Hoon? Îl veți urmări?

 

Surse: soompi, aminoapps.com, k-star-holic.blogspot.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s