O emisune olandeză e criticată pentru atitudinea nepoliticoasă față de GWSN + declarația agenției

Un documentar olandez, „Ewout & de Keiharde K-pop Wereld” este criticat dur pentru că s-a comportat neadecvat cu trupa kpop GWSN.

Episodul controversial a fost difuzat marți pe canalul RTL5. Ewout Genemans, un producător tv german, și-a făcut apariția la o întâlnire cu fanii a trupei, întrebând-o brusc pe membra Seoryoung „Și tu ai operații plastice? Nu? Da?”

De asemenea, el s-a apropiat de Lena în timp ce ea vorbea cu un fan și a întrebat-o: „Acum sunt o mulțime de scandaluri despre celebritățile kpop. Ce crezi despre asta?”

Mulți spectatori au spus că Genemans trebuia să fie mai politicos. Cineva a scris pe Twitter: „El continua să o împingă (pe o membră) ca să primească un răspuns în timp ce se poate vedea clar că ea se simte incomod.”

Se mai spune că programul a deviat de la scopul original de a prezenta spectatorilor ce este kpop-ul și s-a focusat acum mai mult pe aspectele negative ale kpop-ului. În emisiune s-a vorbit și despre Jonghyun din SHINee, care a decedat în 2017, pentru a sublinia faptul că „Starurile kpop sunt în depresie”.

Cu privire la situație, agenția fetelor, KIWIPOP Entertainment, a publicat pe 16 aprilie următoarea declarație:

„Bună ziua, aici e KIWIPOP.

Aceasta este declarația noastră oficială cu privire la videoclipul în care apare GWSN ce a fost difuzat ieri la un canal olandez prin intermediul emisiunii „Ewout & the Though K-Pop World”.

Inițial, în timpul negocierilor, am fost informați ca va fi un documentar despre idolii kpop și că o companie de divertisment cu reputație a dorit să promoveze artistele noastre rookie, membrele GWSN. De aceea am fost de acord.

Însă, în timpul filmărilor de la întâlnirea cu fanii, ei (persoanele de la emisiune) au intrat fără a obține o permisiune de la personalul nostru și a pus idolilor noștri întrebări nepoliticoase, și a trebuit să-i oprim. Mai târziu, ei au confirmat că vor tăia anumite secvențe ale interviului, fanilor și personalului, și că vor edita totul cu consințământul nostru. Însă, am verificat și am aflat că ei au difuzat programul fără să ne anunțe în prealabil sau să ceară o confirmare sau permisiune.

Ce știm mai mult, am aflat că programul a fost modificat și deviat de la scopul original, ceea ce a dăunat imaginii trupei GWSN.

La moment încercăm să luăm legătura cu companiile olandeze și cu echipa de producție pentru a obține alte detalii, și vă vom informa de îndată ce vom fi în stare să comunicăm cu ei.

Ne cerem scuze sincere tuturor fanilor GWSN / Grcos, care au fost puși pe jar din cauza acestui incident, și promitem că vom organiza activitățile viitoare cu mai multă precauție.

Vă mulțumesc.”

sursa: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s