11 lucruri unice de făcut în Seul

Imagini pentru seoul

Ați vizitat deja toate atracțiile principale din Seul și doriți să-l explorați într-un mod unic și distractiv? Sau poate vizitați pentru prima dată Coreea de Sud și căutați modalități neconvenționale de a vizita orașul? Iată un articol plin cu lucruri unice, ciudate și distractive de făcut în celebra capitală.

1. Poopoo Land

unique things to do seoul korea poopoo land

Poopoo Land este, după cum probabil ați ghicit, un muzeu cu tematică de interior. Parcul tematic oferă o zonă de fotografie cu iluminări elegante și picturi amuzante de trick-eye, un labirint proiectat ca sistemul digestiv și multe alte activități. Este locul perfect pentru a avea o după-amiază distractivă și pentru a vă umple telefonul cu fotografii nebunești!
Mai multe informații AICI!

 

2. Fishing Cafe

unique things to do seoul korea fishing cafe

Probabil ați auzit de cafenele cu câini și pisici sau chiar de cafenele cu oi, dar dacă doriți să trăiți nostalgia dimineții de vară cu unchiul Jimmy, mergeți la o cafenea de pescuit. Regulile sunt simple: prindeți un pește (unul real, nu VR), obțineți puncte în funcție de greutatea peștelui și puteți schimba acele puncte cu obiecte, bunuri etc. Există mai multe adrese în Seoul, dar vă recomandăm KKUN Fishing Cafe.
Mai multe informații AICI!

 

3. Parcul tematic Yongma Land

unique things to do seoul korea yongma land

Yongma Land este un parc de distracții construit în anii 80′ și închis în 2011 din cauza concurenței foarte mari (Everland, Lotte World). După redeschiderea sa ca parc tematic, este un loc bun pentru a face fotografii și este adesea prezentat în MV-uri și sesiuni foto. Mergând la Yongma Land va fi un mod distractiv de a vă petrece duminica, adică dacă nu vă deranjează una sau două fantome despre care se spune că bântuie zona.
Mai multe informații AICI!

 

4. Închisoarea Seodaemun

unique things to do seoul korea seodaemun prison

Construită în timpul ocupației japoneze, închisoarea Seodaemun a devenit un simbol al perseverenței coreenilor care luptau pentru eliberarea țării lor. Mulți cetățeni au fost izolați, torturați și executați în interiorul acelor ziduri. Acum a devenit muzeul care dezvăluie teribilul adevăr vizitatorilor, prin camerele de tortură recreate.
Mai multe informații AICI!

5. Închiriere de uniforme școlare coreene

Nuguna din Hongdae este un serviciu de închiriere a uniformelor școlare coreene, care vă permite să vă împliniți visul de a fi în liceul coreean pentru câteva ore. Puteți să închiriați uniforma școlară tradițională coreeană sau uniforma școlară în stil K-pop Idol sau chiar să luați un pachet pentru a încerca ambele. Apoi, du-te în Hongdae pentru a face cele mai bune fotografii și pentru a interpreta k-dramele tale preferate sau videoclipurile muzicale K-pop!
Mai multe informații AICI!

6. Princess Cafe

unique things to do seoul korea princess diary cafe

Princess Diary Cafe este o cafenea tematică care permite oricărei fete să se simtă ca o prințesă pentru o zi. Cafeneaua deține o varietate de rochii pe care le puteți încerca, începând de la rochii de mireasă până la hanboks (한복), chiar și fracuri și costume. Vă puteți asorta rochia cu tiare și alte bijuterii. Acesta este un loc perfect de vizitat unde de asemenea vă puteți bucura de o cafea bună.
Mai multe informații AICI!

7. Trenul vinului

unique things to do seoul korea wine train

Plecând de la stația Seul cu destinația Yeongdong – Chungcheonbuk-do, trenul vinului are un interior unic cu diferite vinuri, inclusiv vinurile coreene. La sosirea dvs. veți putea vizita podgoria,  unde puteți lua prânzul și face diferite activități culturale.
Mai multe informații AICI!

8. Roller skating

unique things to do seoul korea roller skating

Dacă vă place să practicați patinajul, dar urâți  totuși temperaturile scăzute, de ce să nu încercați cea mai bună alternativă: patinaj pe role? Fie că este vorba de o experiență nouă sau de un hobby uitat de mult, vă puteți bucura de patinaj în mai multe locuri din Seul. Roller Club în Eunpyeong este cea mai bună recomandare pentru o noapte de patinaj pe muzică.
Mai multe informații AICI!

9. Cafeneaua unde puteți face huse DIY

Mai multe informații AICI!

10. Turul Seului ca fantomă

unique things to do seoul korea seoul ghost walking tour

Partea întunecată a Seulului oferă un tur care vă va face să tremurați. Acest tur fantomatic din Seul vă oferă ocazia de a merge pe strazile acestuia și de a afla despre istoria uitată de acum 600 de ani a masacrelor sângeroase, a fantomelor de doliu și a secretelor scandaloase ale vechiului oraș.
Mai multe informații AICI!

11. Al treilea tunel de agresiune

unique things to do seoul korea third tunnel of agression 3rd

Cel de-al treilea tunel de agresiune este un tunel construit de nord-coreeni în anii 70′ și descoperit de către sud-coreeni în 78′. Se întinde sub zona demilitarizată (DMZ), iar vizitatorii pot merge în tunel doar 265m înainte de a se întoarce (din diverse motive de securitate). O vizită la cel de-al treilea tunel de agresiune este una dintre opririle incluse în turul pachet DMZ Observator Dora.
Mai multe informații AICI!

Sursă

 

5 gânduri despre „11 lucruri unice de făcut în Seul

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s